Onze Klantengetuigenissen met BarcelonaPoint Accommodatie Service

Wij zijn toegewijd aan het bieden van de hoogste standaard van Online Clienten Zorg. Onze appartementen zijn zorgvuldig geselecteerd, onze informatie over Barcelona is zo nauwkeurig mogelijk en onze reacties op uw vragen en verzoeken zijn snel en persoonlijk. Iedereen die in één van onze appartementen of hotels verblijft, krijgt de mogelijkheid om niet alleen het appartement, hotel of de accommodatie te evalueren, maar ook onze service. Hieronder vind u wat voorgaande klanten vinden van onze website en onze service in het verhuren van appartementen.

 Testimonials ( 4,85 van 5 ) 1615 Waardering.

5 Rolf B. Duitsland

7 Nachten in Mei
Reviewed: 27-05-2012

Gute Kommunikation Kompetente Ansprechpartner Schnelle Reaktion auf Anfragen  

5 Lydie D. Frankrijk

8 Nachten in Mei
Reviewed: 26-05-2012

bon contact  

5 Francois D. Canada

7 Nachten in Mei
Reviewed: 26-05-2012

aucun probleme avec barcelonapoint.com.tout etait parfait.marta etait notre contact,et tout a tres bien fonctionne.elle se debrouille tres bien en anglais.  

5 Gustavo A. Frankrijk

4 Nachten in Mei
Reviewed: 25-05-2012

Très facile pour trouver des hebergements  

5 Raphaël A. Frankrijk

5 Nachten in April
Reviewed: 22-05-2012

Très bon service, personnel aimable et réactif parlant français. Nous avons dû décaler nos dates d'arrivée et de départ, tout s'est passé rapidement et sans problème.  

5 Tjaša M. Slovenië

6 Nachten in April
Reviewed: 21-05-2012

Good agency, everything was just as we agreed by emails.  

5 Christopher C. Duitsland

4 Nachten in Mei
Reviewed: 21-05-2012

Your staff are very friendly and helpful and were professional and conscientious in handling my application. The payment method seems a little outdated. Perhaps direct debit from a Maestro account  

5 Balazs K. Hongarije

4 Nachten in April
Reviewed: 17-05-2012

They were very furthersome and accessable when I needed.  

5 CRISTINELA MARINA A. Italië

3 Nachten in April
Reviewed: 17-05-2012

ottimo servizio,molto precisi e rapidi nell'invio della conferma e molto disponibili per qualsiasi informazioni !!!Consigliatissimo !!  

5 Ludovic M. Frankrijk

6 Nachten in Mei
Reviewed: 16-05-2012

agence sérieuse.  

5 Sylviane M. Frankrijk

7 Nachten in April
Reviewed: 16-05-2012

Comme pour toutes les grandes ville n'oubliez pas votre porte monnaie !!!!!  

5 Chela T. Frankrijk

7 Nachten in April
Reviewed: 13-05-2012

location très simple et rapide et si vous devez les appeler personnes très agréables au téléphone  

5 Nicole V. Frankrijk

7 Nachten in April
Reviewed: 13-05-2012

site intéressant pour trouver une location de qualité. Importance des commentaires des précédents locataires.  

5 Rene L. Nederland

3 Nachten in Mei
Reviewed: 13-05-2012

Goede service!  

5 Hans-Peter R. Duitsland

4 Nachten in Mei
Reviewed: 12-05-2012

kinderleichte, zuverlässige Abwicklung, ich hatte sofort Vertrauen das alles klappt.