Onze Klantengetuigenissen met BarcelonaPoint Accommodatie Service

Wij zijn toegewijd aan het bieden van de hoogste standaard van Online Clienten Zorg. Onze appartementen zijn zorgvuldig geselecteerd, onze informatie over Barcelona is zo nauwkeurig mogelijk en onze reacties op uw vragen en verzoeken zijn snel en persoonlijk. Iedereen die in één van onze appartementen of hotels verblijft, krijgt de mogelijkheid om niet alleen het appartement, hotel of de accommodatie te evalueren, maar ook onze service. Hieronder vind u wat voorgaande klanten vinden van onze website en onze service in het verhuren van appartementen.

 Testimonials ( 4,85 van 5 ) 1615 Waardering.

5 Jean Paul C. Frankrijk

3 Nachten in April
Reviewed: 30-04-2012

RAS sur le site  

5 Anna S. Tsjechië

5 Nachten in April
Reviewed: 30-04-2012

No problem  

5 Julien B. Frankrijk

7 Nachten in April
Reviewed: 30-04-2012

Très bien. Aucun soucis (c'était notre première location donc un peu méfiant, mais tout fut parfait!!)  

5 Nolwenn B. Frankrijk

3 Nachten in April
Reviewed: 29-04-2012

Prise de contact rapide et complète.  

5 Laura R. Italië

2 Nachten in April
Reviewed: 29-04-2012

sistemazione perfetta a 2 passi dal centro, comodo a tutto! l'appartamento è molto spazioso e ben arredato, zona tranquilla!Ottima qualità, il prezzo è un pò altino ma ne vale la  

5 Francis S. Frankrijk

3 Nachten in April
Reviewed: 29-04-2012

Site très fonctionnel et professionel. A recommander.  

5 Sarah S. Verenigd Koninkrijk

5 Nachten in April
Reviewed: 29-04-2012

A convenient and efficient service. When I had to contact them by phone they provided all of the information I needed.  

5 Olga I. Oekraïne

5 Nachten in April
Reviewed: 28-04-2012

Promt support - thank you!  

5 Toni N. Duitsland

4 Nachten in April
Reviewed: 28-04-2012

super komunikation, danke  

5 Fabrice S. Frankrijk

3 Nachten in April
Reviewed: 27-04-2012

aucun problème .tout était conforme  

5 Sandrine M. Frankrijk

4 Nachten in April
Reviewed: 26-04-2012

Très bon accueil sur place et bons contacts par mail et téléphone.  

5 Christian C. Frankrijk

3 Nachten in April
Reviewed: 26-04-2012

Les photos représentent différents appartements, c'est donc un peu la surprise lorsqu'on arrive. Je précise quand même que le studio était très fonctionnel (nombreux rangements...) et très propre (la femme  

5 Daliah S. Verenigd Koninkrijk

3 Nachten in April
Reviewed: 26-04-2012

Good communication and much more professional than many of your rival companies. Would definitely recommend to anyone who wants to stay in Barcelona.  

5 Anna F. Frankrijk

4 Nachten in April
Reviewed: 26-04-2012

Marcel très sympa ainsi que les filles de la résa  

5 Jean-Daniel P. Zwitserland

4 Nachten in April
Reviewed: 25-04-2012

Très bons contacts. Tout est clair, simple et rapide.