Onze Klantengetuigenissen met BarcelonaPoint Accommodatie Service

Wij zijn toegewijd aan het bieden van de hoogste standaard van Online Clienten Zorg. Onze appartementen zijn zorgvuldig geselecteerd, onze informatie over Barcelona is zo nauwkeurig mogelijk en onze reacties op uw vragen en verzoeken zijn snel en persoonlijk. Iedereen die in één van onze appartementen of hotels verblijft, krijgt de mogelijkheid om niet alleen het appartement, hotel of de accommodatie te evalueren, maar ook onze service. Hieronder vind u wat voorgaande klanten vinden van onze website en onze service in het verhuren van appartementen.

 Testimonials ( 4,85 van 5 ) 1615 Waardering.

5 PIERA A. Italië

3 Nachten in December
Reviewed: 17-12-2010

nesssun commento . tutto ok  

5 Yolanda B. Spanje

2 Nachten in December
Reviewed: 15-12-2010

ha sido una buena esperiencia  

5 MARCO F. Italië

4 Nachten in December
Reviewed: 11-12-2010

Gentilissima la persona di contatto e anche se non abbiamo piu' avuto bisogno di lei, si è resa disponibile.  

5 Anke H. Duitsland

21 Nachten in Oktober
Reviewed: 23-11-2010

Everything was fine.  

5 Stéphanie R. Frankrijk

3 Nachten in November
Reviewed: 22-11-2010

appartement fidèle à la description du site. nous avons appréciés les nombreuses photos, le moyen de paiement à la réservation et sur place (CB)  

5 Joyce W. Verenigde Staten

6 Nachten in November
Reviewed: 22-11-2010

they were great  

5 Piero G. Italië

3 Nachten in November
Reviewed: 22-11-2010

Servizio molto efficiente, puntuali e corretti. Ho lasciato il numero della mia carta di credito come caparra e non ho avuto problemi. Lo consiglio assolutamente.  

5 Rafaello M. Italië

8 Nachten in Oktober
Reviewed: 18-11-2010

all inizio ero un po diffidente...pero siete stati gentili e cordiali.ci risentiremo il prossimo anno,asta luegoooooooooo  

5 Roberto C. Italië

24 Nachten in Oktober
Reviewed: 12-11-2010

Da parte Vostra abbiamo riscontrato molta professionalità e gentilezza in ogni nostra richiesta.  

5 Anne Mariet B. Nederland

2 Nachten in November
Reviewed: 11-11-2010

Snelheid van reactie was prima!  

5 Jane H. Verenigd Koninkrijk

3 Nachten in Oktober
Reviewed: 11-11-2010

Efficient service. Prompt attention to emails, with clear, and precise information. Marcel, was a good contact, answering the phone straight away, arranging to meet at the apt.  

5 Jean Claude T. Frankrijk

6 Nachten in Oktober
Reviewed: 09-11-2010

Très bien. Clair, net et précis.  

5 Isabelle A. Frankrijk

5 Nachten in Oktober
Reviewed: 08-11-2010

RAS les commentaires des clients sont utiles, merci de ne mettre que le pays de résidence et la période de séjour (pas de noms)  

5 Yves L. Frankrijk

7 Nachten in Oktober
Reviewed: 08-11-2010

Nous sommes satisfaits.  

5 Johann S. Oostenrijk

4 Nachten in Oktober
Reviewed: 07-11-2010

alles bestens