Onze Klantengetuigenissen met BarcelonaPoint Accommodatie Service

Wij zijn toegewijd aan het bieden van de hoogste standaard van Online Clienten Zorg. Onze appartementen zijn zorgvuldig geselecteerd, onze informatie over Barcelona is zo nauwkeurig mogelijk en onze reacties op uw vragen en verzoeken zijn snel en persoonlijk. Iedereen die in één van onze appartementen of hotels verblijft, krijgt de mogelijkheid om niet alleen het appartement, hotel of de accommodatie te evalueren, maar ook onze service. Hieronder vind u wat voorgaande klanten vinden van onze website en onze service in het verhuren van appartementen.

 Testimonials ( 4,85 van 5 ) 1615 Waardering.

5 Sébastien B. Frankrijk

6 Nachten in Augustus
Reviewed: 14-08-2010

Site internet vraiment sympathique ... il nous a faciliter la vie a 300% ! Je ne fais que le conseiller a mon entourage depuis ^^ vraiment merci beaucoup ...  

5 David P R. Nederland

11 Nachten in Juli
Reviewed: 12-08-2010

Easy to use and everything was in order.  

5 Martin H. Duitsland

4 Nachten in Augustus
Reviewed: 11-08-2010

Nette und kompetente Beratung und Korrespondens  

5 Leon V. Nederland

7 Nachten in Juli
Reviewed: 11-08-2010

Reliable and fast  

5 Olivier C. Frankrijk

7 Nachten in Juli
Reviewed: 11-08-2010

Parfait.  

5 Kerstin B. Duitsland

12 Nachten in Juli
Reviewed: 11-08-2010

Super schnelle Abwicklung, sehr freundlich, immer wieder gerne.  

5 PHILIPPE R. Frankrijk

6 Nachten in Augustus
Reviewed: 11-08-2010

Site fiable; contacts immédiats et efficaces.  

5 Helena S. Frankrijk

7 Nachten in Juli
Reviewed: 11-08-2010

Merci à Candela et Cynthia pour votre accueil et votre gentillesse !  

5 Hassanin L. Marokko

13 Nachten in Juli
Reviewed: 10-08-2010

BarcelonaPoint.com was very easy to work with, I would definitely use the service again.  

5 Beatriz L. Spanje

4 Nachten in Augustus
Reviewed: 10-08-2010

Muy buena atención en todo momento.  

5 Jan-Hendrik E. Duitsland

9 Nachten in Juli
Reviewed: 09-08-2010

BarcelonaPoint hat uns mit allen notwendigen Informationen zuverläßig und pünktlich versorgt. Der Service war auch sehr gut und wir hatten zu keiner Zeit das Gefühl unvorbereitet zu sein.  

5 Lise C.

10 Nachten in April
Reviewed: 08-08-2010

Le système de réservation a très bien été. Les infos étaient exactes, les photos de l'appart correspondaient à la réalité.  

5 Claudia Q. Duitsland

5 Nachten in Juli
Reviewed: 07-08-2010

Gute Betreuung durch barcelona point und unseren Ansprechpartner vor Ort.  

5 Jane B. Verenigd Koninkrijk

10 Nachten in Juli
Reviewed: 07-08-2010

Excellent service. Very friendly and efficient. We will certainly use you again.  

5 Stefano S. Italië

7 Nachten in Juli
Reviewed: 04-08-2010

Nessun problema di tipo burocratico o altro. Il pagamento e il contratto sono stati rispettati perfettamente.