Onze Klantengetuigenissen met BarcelonaPoint Accommodatie Service

Wij zijn toegewijd aan het bieden van de hoogste standaard van Online Clienten Zorg. Onze appartementen zijn zorgvuldig geselecteerd, onze informatie over Barcelona is zo nauwkeurig mogelijk en onze reacties op uw vragen en verzoeken zijn snel en persoonlijk. Iedereen die in één van onze appartementen of hotels verblijft, krijgt de mogelijkheid om niet alleen het appartement, hotel of de accommodatie te evalueren, maar ook onze service. Hieronder vind u wat voorgaande klanten vinden van onze website en onze service in het verhuren van appartementen.

 Testimonials ( 4,85 van 5 ) 1615 Waardering.

5 Delia S. Roemenië

7 Nachten in Juli
Reviewed: 09-08-2013

Very prompt.  

5 Jean-christophe A. Frankrijk

6 Nachten in Juli
Reviewed: 08-08-2013

ras correct  

5 Simon B. Zwitserland

4 Nachten in Juli
Reviewed: 08-08-2013

Alles war bestens. Wir haben zum ersten Mal eine Unterkunft über Internet gebucht, waren positiv überrascht und werden uns Ihre Seite merken und weiterempfehlen.  

5 Christian G. Denemarken

5 Nachten in Juli
Reviewed: 08-08-2013

The service has been excellent  

5 Magali P. Verenigd Koninkrijk

4 Nachten in Juli
Reviewed: 07-08-2013

Good site, good choice, easy to navigate, I will use this site again. But I phoned the agency as I needed help and fast and there was no answer on  

5 Carneiro J. Duitsland

6 Nachten in Juli
Reviewed: 07-08-2013

Guter Service. Sehr einfach zu Buchen. Gute, vertrauenswürdige Internetseite und kompetentes, freundliches Personal.  

5 MICHEL C. Frankrijk

14 Nachten in Juli
Reviewed: 07-08-2013

Les personnes contactées se sont toujours révélées professionnelles et efficaces; merci à elles.  

5 ´Maria D. Duitsland

14 Nachten in Juli
Reviewed: 07-08-2013

Die Damen in BarcelonaPoint sind sehr Hilfsbereit . Ich Konnte Kein Spanisch sprechen und wurde mir Geholfen und da für möchte ich mir nochmal bei  

5 Rayana Y. Duitsland

7 Nachten in Juli
Reviewed: 04-08-2013

Schnell und unkompliziert!  

5 Magali L. Frankrijk

3 Nachten in Juli
Reviewed: 04-08-2013

Très bien  

5 Martine V. Frankrijk

9 Nachten in Juli
Reviewed: 04-08-2013

Très bien.  

5 LAURENT M. Frankrijk

7 Nachten in Juli
Reviewed: 02-08-2013

Très bien et très réactif  

5 Veronica C. Argentinië

4 Nachten in Juli
Reviewed: 01-08-2013

Muy buen servicio , atentos y correctos.  

5 Vanja Bjornsen H. Noorwegen

7 Nachten in Juli
Reviewed: 01-08-2013

The booking was easy and everything was as expected. We also bikes transport from the apartment to the airport, easy, comfortable and fast  

5 Martin P. Frankrijk

7 Nachten in Juli
Reviewed: 31-07-2013

Very professional