Onze Klantengetuigenissen met BarcelonaPoint Accommodatie Service

Wij zijn toegewijd aan het bieden van de hoogste standaard van Online Clienten Zorg. Onze appartementen zijn zorgvuldig geselecteerd, onze informatie over Barcelona is zo nauwkeurig mogelijk en onze reacties op uw vragen en verzoeken zijn snel en persoonlijk. Iedereen die in ťťn van onze appartementen of hotels verblijft, krijgt de mogelijkheid om niet alleen het appartement, hotel of de accommodatie te evalueren, maar ook onze service. Hieronder vind u wat voorgaande klanten vinden van onze website en onze service in het verhuren van appartementen.

 Testimonials ( 4,85 van 5 ) 1615 Waardering.

5 Carla B. ItaliŽ

2 Nachten in Juni
Reviewed: 25-06-2010

Il servizio barcelonaPoint.com Ť veloce, funzionale e tempestivo. Il personale aiuta in caso di difficoltŗ in tempi rapidissimi. Peccato solo che gli uffici siano aperti da lunedž a venerdž.  

5 Jean-Philippe L. Frankrijk

3 Nachten in Juni
Reviewed: 23-06-2010

TrŤs bien  

5 LAURA F. ItaliŽ

3 Nachten in Juni
Reviewed: 23-06-2010

Ci siamo trovati molto bene, hanno risposto sempre alle mie richieste d'informazione dando risposte esaurienti. Il personale di contatto Ť stato puntuale e tutto si Ť svolto molto velocemente.  

5 Christopher H. Verenigd Koninkrijk

7 Nachten in Juni
Reviewed: 23-06-2010

Excellent, and very forthcoming on suitable accomodation.After much searching you lead us to this accomodation  

5 Ashton V. Verenigde Staten

4 Nachten in Mei
Reviewed: 22-06-2010

Smooth transactions in booking, payment, and meeting with the contact person. Our only concern was that the contact person was about 20 min late on the morning of our  

5 Stefan M. Duitsland

7 Nachten in Juni
Reviewed: 21-06-2010

s.o. Schwierigkeiten beim Kontakt mit der Vermieterin, keine groŖe Hilfe durch Vermittlung.  

5 Marie-jose D. Frankrijk

6 Nachten in Juni
Reviewed: 21-06-2010

parfait, je le recommande aux internautes  

5 Annick B. Frankrijk

6 Nachten in Juni
Reviewed: 21-06-2010

Parfait rien ŗ dire  

5 Judith V. Nederland

4 Nachten in Juni
Reviewed: 20-06-2010

Een prima organisatie met een snelle en goede service.  

5 Pietro C. ItaliŽ

3 Nachten in Juni
Reviewed: 20-06-2010

servizio ottimo  

5 Paolo C. ItaliŽ

5 Nachten in Mei
Reviewed: 19-06-2010

Ottimo sia per i consigli che per il contenuto  

5 ITALO U. ItaliŽ

4 Nachten in Juni
Reviewed: 16-06-2010

Unico neo la pulizia dell'alloggio, non proprio ottimale. Il resto tutto ok, sia posizione dell'alloggio, che disponibilitŗ e competenza del referente.  

5 Lisiane G. Frankrijk

3 Nachten in Juni
Reviewed: 15-06-2010

Je suis satisfaite de ce site.  

5 Sonja E. Oostenrijk

6 Nachten in Juni
Reviewed: 13-06-2010

everything worked out well  

5 Sabine W. Duitsland

3 Nachten in Juni
Reviewed: 11-06-2010

Klappte alles wunderbar. Ansprechpartner waren jederzeit gut erreichbar.