Onze Klantengetuigenissen met BarcelonaPoint Accommodatie Service

Wij zijn toegewijd aan het bieden van de hoogste standaard van Online Clienten Zorg. Onze appartementen zijn zorgvuldig geselecteerd, onze informatie over Barcelona is zo nauwkeurig mogelijk en onze reacties op uw vragen en verzoeken zijn snel en persoonlijk. Iedereen die in één van onze appartementen of hotels verblijft, krijgt de mogelijkheid om niet alleen het appartement, hotel of de accommodatie te evalueren, maar ook onze service. Hieronder vind u wat voorgaande klanten vinden van onze website en onze service in het verhuren van appartementen.

 Testimonials ( 4,85 van 5 ) 1615 Waardering.

5 Henriette H. Duitsland

7 Nachten in Oktober
Reviewed: 26-02-2010

Nette Angestellte, die telefonisch und über e-mail behilflich sind  

5 Matthias L. Duitsland

7 Nachten in Februari
Reviewed: 25-02-2010

Barcelona Point hat ein sehr umfangreiches Angebot von Übernachtungsmöglichkeiten. Die Buchung lief unkompliziert und zuverlässig ab. Was die Beschreibung der Unterkünfte anbelangt, sollte Barcelona Point ab und an eine Überprüfung vornehmen.  

5 Maryline E. Frankrijk

4 Nachten in Februari
Reviewed: 23-02-2010

Très bon séjour, l'accueil est très agréable. Nous reviendrons.  

5 Marie Isabelle M. Frankrijk

4 Nachten in Februari
Reviewed: 23-02-2010

Site sérieux. Prise en compte de la demande rapide et efficace  

5 XIAOLAN K. China

3 Nachten in Februari
Reviewed: 23-02-2010

well  

5 Robert F. Frankrijk

4 Nachten in Februari
Reviewed: 22-02-2010

Barcelonapoint were very helpful finding an apartment during the Mobile World Congress. It was a challenge, and they made it.  

5 Christine B.

7 Nachten in Februari
Reviewed: 22-02-2010

Ihre Mitarbeiterin Alba Soley war sehr freundlich und geduldig bei unserer Beratung! Wir mussten immer wieder Details nachfragen und aushandeln, weil wir eine große Gruppe waren und in einem offiziellen  

5 Patricia G. Nederland

3 Nachten in Februari
Reviewed: 21-02-2010

Prima  

5 Catarina G. Portugal

3 Nachten in Februari
Reviewed: 19-02-2010

Nothing to declaire. All the information we need is delivered on time. 5 stars service. We'll recomend your service.  

5 Esmeralda F. Frankrijk

3 Nachten in Februari
Reviewed: 17-02-2010

Excellent, j'ai recommandé ce site à des amis.  

5 Philipp R. Duitsland

6 Nachten in Februari
Reviewed: 12-02-2010

Top Betreuung telefonisch und per Email - Dank an Stephanie Amann!  

5 Yvonne B. Nederland

3 Nachten in Januari
Reviewed: 12-02-2010

Prima organisatie. Alles uitstekend geregeld via email en sms. Volgende keer weer op deze manier!  

5 Tzvetelina T. Frankrijk

7 Nachten in December
Reviewed: 14-01-2010

très bien  

5 Erwin D. Oostenrijk

7 Nachten in December
Reviewed: 11-01-2010

Die Durchführung der Buchung wurde schnell und zuvorkommend behandhabt.  

5 MARIO Z. Italië

5 Nachten in December
Reviewed: 10-01-2010

ottimo servizio