Onze Klantengetuigenissen met BarcelonaPoint Accommodatie Service

Wij zijn toegewijd aan het bieden van de hoogste standaard van Online Clienten Zorg. Onze appartementen zijn zorgvuldig geselecteerd, onze informatie over Barcelona is zo nauwkeurig mogelijk en onze reacties op uw vragen en verzoeken zijn snel en persoonlijk. Iedereen die in één van onze appartementen of hotels verblijft, krijgt de mogelijkheid om niet alleen het appartement, hotel of de accommodatie te evalueren, maar ook onze service. Hieronder vind u wat voorgaande klanten vinden van onze website en onze service in het verhuren van appartementen.

 Testimonials ( 4,85 van 5 ) 1615 Waardering.

5 Debby E. Verenigd Koninkrijk

11 Nachten in Juni
Reviewed: 23-06-2013

Excellent service - contacted me regularly to ensure that the booking went smoothly.  

5 Jessica A. Verenigde Staten

2 Nachten in Juni
Reviewed: 20-06-2013

Very easy and convenient.  

5 Sigrid L. Duitsland

4 Nachten in Juni
Reviewed: 20-06-2013

Alles sehr gut organisiert, vielen Dank!  

5 Chloe L. Verenigd Koninkrijk

3 Nachten in Juni
Reviewed: 18-06-2013

Quick response, helpful and clear communication. Many thanks.  

5 Mireille H. Canada

10 Nachten in Mei
Reviewed: 16-06-2013

Merci pour l'excellente coordination! Très bon soutien!  

5 Eva S. Zweden

6 Nachten in Mei
Reviewed: 11-06-2013

Very good site, easy to find apartments and you get rapidly answer if the apartment is free.  

5 Matthias P. Duitsland

3 Nachten in Mei
Reviewed: 10-06-2013

Alle bei BarcelonaPoint gebuchten Leistungen, wie Taxi-Transfer Airport, Tickets für FC Barcelona, Appartement wurden pünktlich und zu 100% erfüllt.  

5 Josef Nikolai S. Oostenrijk

3 Nachten in Mei
Reviewed: 10-06-2013

Unterkunft und Organisation sind ausgezeichnet  

5 LALIT R. India

3 Nachten in Mei
Reviewed: 09-06-2013

Excellent site, It helped us home down on the right type of apartment required for us  

5 Tomasz S. Polen

5 Nachten in Mei
Reviewed: 07-06-2013

tres bon service: appartement, transfers aeroport > logement et vice versa: toujours a l'heure, le prix tres raisonnable. Nous recommandons Barcelonapoint.com vraiement a tous qui vont a Barcelona.  

5 Inmaculada G. Spanje

3 Nachten in Mei
Reviewed: 06-06-2013

Atentos y correctos  

5 Jason J. Australië

3 Nachten in Mei
Reviewed: 06-06-2013

Very professional & friendly service. Thorough handover and helpful with recommendations for transport & dining options.  

5 Annabelle D. Verenigd Koninkrijk

7 Nachten in Mei
Reviewed: 01-06-2013

Very easy booking process, thank you  

5 Sebastian S. Duitsland

7 Nachten in Mei
Reviewed: 29-05-2013

Alles bestens!  

5 Christopher K. Verenigd Koninkrijk

4 Nachten in Mei
Reviewed: 28-05-2013

The booking system is clear and simple. We were given all the information we needed and the payment procedure was straightforward. A good organisation which we would recommend to others.