Startpagina » Testimonials

Onze Klantengetuigenissen met BarcelonaPoint Accommodatie Service

Wij zijn toegewijd aan het bieden van de hoogste standaard van Online Clienten Zorg. Onze appartementen zijn zorgvuldig geselecteerd, onze informatie over Barcelona is zo nauwkeurig mogelijk en onze reacties op uw vragen en verzoeken zijn snel en persoonlijk. Iedereen die in één van onze appartementen of hotels verblijft, krijgt de mogelijkheid om niet alleen het appartement, hotel of de accommodatie te evalueren, maar ook onze service. Hieronder vind u wat voorgaande klanten vinden van onze website en onze service in het verhuren van appartementen.

 Testimonials ( 4,85 van 5 ) 1649 Waardering.

5 Marco P.

3 Nachten in December
Reviewed: 05-01-2007

Ben organozzato accessibile anche a chi ha solo pochi giorni a disposizione per soggiornare a barcellona Grazie.  

5 Abdelhakim M.

4 Nachten in December
Reviewed: 05-01-2007

service irreprochable.  

5 Tony M.

7 Nachten in Oktober
Reviewed: 03-01-2007

Excellent site and when I go to Barcelona next I will certainly use you.  

5 Beatrice B.

7 Nachten in September
Reviewed: 03-01-2007

Efficiente e comodo!!  

5 Mario S.

17 Nachten in September
Reviewed: 23-12-2006

RACCOMANDABILE, SERIA, AFFIDABILE E CHI PIU' NE HA PIU' NE METTA, COSI' DICIAMO IN ITALIA.  

5 Huijgens J.

3 Nachten in November
Reviewed: 20-12-2006

Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling van de reservering en het snelle antwoord en de mogelijkheid over het eventueel bij plaatsen van een extra bed.  

5 Cécile D.

2 Nachten in Oktober
Reviewed: 19-12-2006

Parfait!  

5 W. K.

4 Nachten in Oktober
Reviewed: 19-12-2006

Alles was perfect geregeld.  

5 Franken I.

6 Nachten in Oktober
Reviewed: 19-12-2006

Unkomplizierte und freundliche Hilfe, bei Wiederauffinden der Kontaktdaten nach einem halben Jahr. Vielen Dank!  

5 JEROME G.

9 Nachten in Oktober
Reviewed: 19-12-2006

C'est un bon outil pour trouver un hébergement.  

5 Sandra D.

2 Nachten in November
Reviewed: 19-12-2006

Rien a dire, c'est un très bon concept, j'ai été très bien renseignée, personnel efficase et professionnel !  

5 Mark D.

3 Nachten in September
Reviewed: 19-12-2006

Easy to use, and very helpful use it!!  

5 Giovanni V.

5 Nachten in November
Reviewed: 19-12-2006

Perfetto  

5 Ronald A.

7 Nachten in September
Reviewed: 19-09-2006

SEHR KUNDENFREUNDLICHES VERHALTEN. ZUM WEITEREMPFEHLEN  

5 Herget I.

3 Nachten in September
Reviewed: 19-09-2006

sehr gute Organisation, empfehlenswert