Startpagina » Testimonials

Onze Klantengetuigenissen met BarcelonaPoint Accommodatie Service

Wij zijn toegewijd aan het bieden van de hoogste standaard van Online Clienten Zorg. Onze appartementen zijn zorgvuldig geselecteerd, onze informatie over Barcelona is zo nauwkeurig mogelijk en onze reacties op uw vragen en verzoeken zijn snel en persoonlijk. Iedereen die in één van onze appartementen of hotels verblijft, krijgt de mogelijkheid om niet alleen het appartement, hotel of de accommodatie te evalueren, maar ook onze service. Hieronder vind u wat voorgaande klanten vinden van onze website en onze service in het verhuren van appartementen.

 Testimonials ( 4,85 van 5 ) 1649 Waardering.

5 Tina O. Israël

3 Nachten in Februari
Reviewed: 03-03-2013

The booking service was professional.  

5 Mohssin E. België

3 Nachten in Februari
Reviewed: 01-03-2013

Tout c'est super bien passé!! Première fois que je voyage avec ce site et ça ne sera pas la dernière. L'appart était simple et propre, ce que je souhaitais.  

5 FABIENNE D. Frankrijk

5 Nachten in Februari
Reviewed: 28-02-2013

Aucun problème A conseiller aux amis  

5 Georges A. Frankrijk

3 Nachten in Februari
Reviewed: 28-02-2013

Interface très performante, paiement impeccable et SAV assuré.  

5 Jacob H. Nederland

7 Nachten in Februari
Reviewed: 27-02-2013

Muy bueno, todo funcionaba perfecto  

5 Betsy V. Nederland

4 Nachten in Februari
Reviewed: 23-02-2013

Was good, english spoken that was for me important.  

5 Yana M. Rusland

4 Nachten in Januari
Reviewed: 08-02-2013

Everything is excellent and operatively. Thank you very much!  

5 Lydie C. Frankrijk

8 Nachten in Januari
Reviewed: 29-01-2013

très bien bon suivi!!  

5 Roland L. Frankrijk

7 Nachten in Januari
Reviewed: 20-01-2013

Très bien: contact rapide, contrat clair et bien détaillé. Informations pratiques immédiatement utilisables.(plan, N°, trajets...)  

5 Kaye T. Australië

7 Nachten in Januari
Reviewed: 19-01-2013

contact person was punctual, pleasant and helpful.  

5 Laurent B. Frankrijk

3 Nachten in December
Reviewed: 17-01-2013

Trés bon service, avec propositions de remplacement car l'appartement choisi au départ était pris. Merci  

5 Franck P. Frankrijk

3 Nachten in December
Reviewed: 12-01-2013

je recommande le site, contact très professionnel.  

5 Nicola B. Italië

4 Nachten in December
Reviewed: 08-01-2013

Affidabilissimi!  

5 SARA B. Italië

6 Nachten in December
Reviewed: 07-01-2013

Servizio molto puntuale e semplice da usare, offre assistenza adeguata e soluzioni comode ed efficienti (riservato tramite BarcelonaPoint.com anche il transfer dall'aeroporto, veramente comodo ed economicamente conveniente).  

5 Regina F. Duitsland

5 Nachten in December
Reviewed: 06-01-2013

Wir waren sehr zufrieden mit der Buchung und der Abwicklung über BarcelonaPoint.