Startpagina » Testimonials

Onze Klantengetuigenissen met BarcelonaPoint Accommodatie Service

Wij zijn toegewijd aan het bieden van de hoogste standaard van Online Clienten Zorg. Onze appartementen zijn zorgvuldig geselecteerd, onze informatie over Barcelona is zo nauwkeurig mogelijk en onze reacties op uw vragen en verzoeken zijn snel en persoonlijk. Iedereen die in één van onze appartementen of hotels verblijft, krijgt de mogelijkheid om niet alleen het appartement, hotel of de accommodatie te evalueren, maar ook onze service. Hieronder vind u wat voorgaande klanten vinden van onze website en onze service in het verhuren van appartementen.

 Testimonials ( 4,85 van 5 ) 1632 Waardering.

5 Monika K. Duitsland

5 Nachten in Augustus
Reviewed: 03-09-2012

Toller Service. Wir konnten nach Absprache bereits um 10:00 Uhr einchecken. Bei der Abreise konnten wir unsere Koffer bei der Agentur unterstellen.  

5 Flemming N. Duitsland

10 Nachten in Augustus
Reviewed: 03-09-2012

Service, Erreichbarkeit und anschließender Kommunikation, auch wegen der Rechnungslegung klappte herrvorragend.  

5 Thuy N. Duitsland

11 Nachten in Augustus
Reviewed: 03-09-2012

Sehr zufrieden. bei Anfragen habe ich immer recht zügig eine Antwort erhalten.  

5 Natacha V. Zwitserland

6 Nachten in Augustus
Reviewed: 03-09-2012

Well designed website, very easy to use. The questions were answered in a reasonnable amount of time.  

5 Nadir Amine F. Algerije

6 Nachten in Augustus
Reviewed: 02-09-2012

professionnel et sérieux. Merciiiiii BarcelonaPoint  

5 Charlotte R. Frankrijk

7 Nachten in Augustus
Reviewed: 01-09-2012

Un large choix et très pratique grâce aux critères de recherche.  

5 Christine R. Frankrijk

6 Nachten in Juli
Reviewed: 29-08-2012

rien à dire de négatif, très bien accueilli, des contacts toujours disponibles pour tout renseignement et sur place une hôtesse très agréable et professionnelle  

5 Roland D. Frankrijk

8 Nachten in Augustus
Reviewed: 28-08-2012

Nous avons été ravis de l'accueil téléphonique, de la réactivité et de la capacité à nous trouver un appartement conforme à nos souhaits.  

5 Guy L. Frankrijk

10 Nachten in Augustus
Reviewed: 28-08-2012

Accueil plus que convenable  

5 Ayi D. Frankrijk

16 Nachten in Augustus
Reviewed: 28-08-2012

Bonne organisation dans l'ensemble.  

5 JADE L. Frankrijk

14 Nachten in Augustus
Reviewed: 28-08-2012

merci beaucoup!!!  

5 Gregory C. Frankrijk

3 Nachten in Juli
Reviewed: 28-08-2012

Le site nous a permis de touver ce que nous cherchions à un très bon prix.  

5 Boubekeur N. Frankrijk

7 Nachten in Augustus
Reviewed: 28-08-2012

Site très professionnel et sèrieux, le rendez vous sur place était a l'heure et disponible si besoin, trés contents de votre prestation, a bientot et merci pour tout.  

5 Catherine R. Frankrijk

10 Nachten in Juli
Reviewed: 27-08-2012

Très favorable  

5 Marie B. Frankrijk

4 Nachten in Augustus
Reviewed: 27-08-2012

Très pratique, très réactif et très opérationnel. Merci.