Startpagina » Testimonials

Onze Klantengetuigenissen met BarcelonaPoint Accommodatie Service

Wij zijn toegewijd aan het bieden van de hoogste standaard van Online Clienten Zorg. Onze appartementen zijn zorgvuldig geselecteerd, onze informatie over Barcelona is zo nauwkeurig mogelijk en onze reacties op uw vragen en verzoeken zijn snel en persoonlijk. Iedereen die in één van onze appartementen of hotels verblijft, krijgt de mogelijkheid om niet alleen het appartement, hotel of de accommodatie te evalueren, maar ook onze service. Hieronder vind u wat voorgaande klanten vinden van onze website en onze service in het verhuren van appartementen.

 Testimonials ( 4,85 van 5 ) 1635 Waardering.

5 Cassandra O. Canada

7 Nachten in Augustus
Reviewed: 04-09-2012

BarcelonaPoint.com was extremely accomodating and helpful and friendly. They were a big part of the reason we selected this apartment in the first place rather than some other ones  

5 Clothilde C. Frankrijk

3 Nachten in Augustus
Reviewed: 04-09-2012

barcelonapoint.com bon site annonce varié divers choix je recommande encor  

5 Emilie L. Frankrijk

7 Nachten in Augustus
Reviewed: 04-09-2012

rien à dire très simple et efficace et très disponible.  

5 Monika K. Duitsland

5 Nachten in Augustus
Reviewed: 03-09-2012

Toller Service. Wir konnten nach Absprache bereits um 10:00 Uhr einchecken. Bei der Abreise konnten wir unsere Koffer bei der Agentur unterstellen.  

5 Flemming N. Duitsland

10 Nachten in Augustus
Reviewed: 03-09-2012

Service, Erreichbarkeit und anschließender Kommunikation, auch wegen der Rechnungslegung klappte herrvorragend.  

5 Thuy N. Duitsland

11 Nachten in Augustus
Reviewed: 03-09-2012

Sehr zufrieden. bei Anfragen habe ich immer recht zügig eine Antwort erhalten.  

5 Natacha V. Zwitserland

6 Nachten in Augustus
Reviewed: 03-09-2012

Well designed website, very easy to use. The questions were answered in a reasonnable amount of time.  

5 Nadir Amine F. Algerije

6 Nachten in Augustus
Reviewed: 02-09-2012

professionnel et sérieux. Merciiiiii BarcelonaPoint  

5 Charlotte R. Frankrijk

7 Nachten in Augustus
Reviewed: 01-09-2012

Un large choix et très pratique grâce aux critères de recherche.  

5 Christine R. Frankrijk

6 Nachten in Juli
Reviewed: 29-08-2012

rien à dire de négatif, très bien accueilli, des contacts toujours disponibles pour tout renseignement et sur place une hôtesse très agréable et professionnelle  

5 Roland D. Frankrijk

8 Nachten in Augustus
Reviewed: 28-08-2012

Nous avons été ravis de l'accueil téléphonique, de la réactivité et de la capacité à nous trouver un appartement conforme à nos souhaits.  

5 Guy L. Frankrijk

10 Nachten in Augustus
Reviewed: 28-08-2012

Accueil plus que convenable  

5 Ayi D. Frankrijk

16 Nachten in Augustus
Reviewed: 28-08-2012

Bonne organisation dans l'ensemble.  

5 JADE L. Frankrijk

14 Nachten in Augustus
Reviewed: 28-08-2012

merci beaucoup!!!  

5 Gregory C. Frankrijk

3 Nachten in Juli
Reviewed: 28-08-2012

Le site nous a permis de touver ce que nous cherchions à un très bon prix.