Startpagina » Testimonials

Onze Klantengetuigenissen met BarcelonaPoint Accommodatie Service

Wij zijn toegewijd aan het bieden van de hoogste standaard van Online Clienten Zorg. Onze appartementen zijn zorgvuldig geselecteerd, onze informatie over Barcelona is zo nauwkeurig mogelijk en onze reacties op uw vragen en verzoeken zijn snel en persoonlijk. Iedereen die in één van onze appartementen of hotels verblijft, krijgt de mogelijkheid om niet alleen het appartement, hotel of de accommodatie te evalueren, maar ook onze service. Hieronder vind u wat voorgaande klanten vinden van onze website en onze service in het verhuren van appartementen.

 Testimonials ( 4,85 van 5 ) 1634 Waardering.

5 Christina Grolly C. Oostenrijk

3 Nachten in Juni
Reviewed: 01-07-2012

Das einzige was nicht so toll war ist dass das Türschloss so sehr klemmt das man oft 15 min braucht um überhaubt hinein zu kommen und das leider in einem  

5 Silvia G. Italië

5 Nachten in Juni
Reviewed: 28-06-2012

Ottimo sito, affidabile e semplice da utilizzare.  

5 Ute D. Duitsland

4 Nachten in Juni
Reviewed: 28-06-2012

Das Buchen der Wohnung war problemlos. Bei Rückfragen wurde von BarcelonaPoint.com sofort reagiert. Das Ganze hat mir sehr gut gefallen.  

5 Silvia Colina Guevara Baptista S. Duitsland

3 Nachten in Juni
Reviewed: 28-06-2012

La comunicación es realmente buena.  

5 Alexander R. Duitsland

4 Nachten in Juni
Reviewed: 28-06-2012

Das Treffen mit der Kontaktperson hat super funktioniert. Ein kurzfristig vorverlegtes Treffen war auch möglich.  

5 Silvia M. Italië

3 Nachten in Juni
Reviewed: 28-06-2012

La casa è confortevole e immersa nel verde. Il centro non é difficile da raggiungere. Purtroppo non ci sono negozi nei dintorni ma il padrone di casa si é adoperato  

5 Joachim S. Duitsland

7 Nachten in Juni
Reviewed: 27-06-2012

Excellent arrangement. Promt and easy.  

5 David J. Verenigd Koninkrijk

6 Nachten in Juni
Reviewed: 27-06-2012

Prompt and very efficient service was much appreciated.  

5 Carrie H. Verenigd Koninkrijk

10 Nachten in Juni
Reviewed: 25-06-2012

So helpful. Would deal through them if I go again.  

5 Sanjay A. India

3 Nachten in Juni
Reviewed: 23-06-2012

The service was very prompt. Nothing is hidden from the customer at the time of booking.  

5 Oliver G. Zwitserland

4 Nachten in Juni
Reviewed: 22-06-2012

Hat alles geklappt.  

5 Lena B. Duitsland

3 Nachten in Juni
Reviewed: 22-06-2012

Leider bedurfte es mehrere Anläufe, bis wir nach 2 Wochen und häufiger Kontaktaufnahme unsererseits endlich ein Apartment zugeschrieben bekamen, was dann auch frei war. Immer wieder wurden wir von der  

5 Patrick D. Frankrijk

7 Nachten in Juni
Reviewed: 20-06-2012

BIEN  

5 Heine B. Denemarken

4 Nachten in Juni
Reviewed: 19-06-2012

Professional and quick response  

5 Marie France L. Frankrijk

4 Nachten in Juni
Reviewed: 19-06-2012

L'agence Barcelonapoint est très sérieuse,nous avons eu besoin de renseignements supplémentaires et nous avons correspondu par mail très rapidement nous recommandons Barcelonapoint, vraiment très bien