Startpagina » Testimonials

Onze Klantengetuigenissen met BarcelonaPoint Accommodatie Service

Wij zijn toegewijd aan het bieden van de hoogste standaard van Online Clienten Zorg. Onze appartementen zijn zorgvuldig geselecteerd, onze informatie over Barcelona is zo nauwkeurig mogelijk en onze reacties op uw vragen en verzoeken zijn snel en persoonlijk. Iedereen die in één van onze appartementen of hotels verblijft, krijgt de mogelijkheid om niet alleen het appartement, hotel of de accommodatie te evalueren, maar ook onze service. Hieronder vind u wat voorgaande klanten vinden van onze website en onze service in het verhuren van appartementen.

 Testimonials ( 4,85 van 5 ) 1639 Waardering.

5 Oliver G. Zwitserland

4 Nachten in Juni
Reviewed: 22-06-2012

Hat alles geklappt.  

5 Lena B. Duitsland

3 Nachten in Juni
Reviewed: 22-06-2012

Leider bedurfte es mehrere Anläufe, bis wir nach 2 Wochen und häufiger Kontaktaufnahme unsererseits endlich ein Apartment zugeschrieben bekamen, was dann auch frei war. Immer wieder wurden wir von der  

5 Patrick D. Frankrijk

7 Nachten in Juni
Reviewed: 20-06-2012

BIEN  

5 Heine B. Denemarken

4 Nachten in Juni
Reviewed: 19-06-2012

Professional and quick response  

5 Marie France L. Frankrijk

4 Nachten in Juni
Reviewed: 19-06-2012

L'agence Barcelonapoint est très sérieuse,nous avons eu besoin de renseignements supplémentaires et nous avons correspondu par mail très rapidement nous recommandons Barcelonapoint, vraiment très bien  

5 Birgit R. Duitsland

6 Nachten in Juni
Reviewed: 16-06-2012

Mit den Zeiten und Kaution hat alles super geklappt. Nächstes Mal wieder. Muchas Gracias!  

5 GUILLAUME M. Frankrijk

4 Nachten in Mei
Reviewed: 15-06-2012

Le site est très clair et de bon produit immobilier  

5 Joelle B. Frankrijk

4 Nachten in Juni
Reviewed: 14-06-2012

Le contact a été très sympathique, réactif. J'ai pu échangé différents mails et avoir différentes propositions. Bien cordailement  

5 Massimiliano C. Italië

4 Nachten in Juni
Reviewed: 14-06-2012

Ottimo servizio  

5 Thomas H. Duitsland

7 Nachten in Juni
Reviewed: 13-06-2012

Die Unterstützung bei der Auswahl des Apartments und bei der Abwicklung war ausgesprochen hilfsbereit und freundlich.  

5 Bernd H. Duitsland

6 Nachten in Juni
Reviewed: 11-06-2012

Till hat eine tolle Übergabe gemacht, Marcel war im Vorfeld ein guter Ansprechpartner.  

5 Christelle V. Frankrijk

4 Nachten in Mei
Reviewed: 10-06-2012

tres bonne agence disponible rapidement dans notre langue .  

5 Picquelle J. Verenigde Staten

24 Nachten in April
Reviewed: 10-06-2012

fantasic, they double charged me accidently and gave me my refund tight away  

5 Kai B. Duitsland

3 Nachten in Mei
Reviewed: 10-06-2012

Hat alles zu unserer Zufriedenheit geklappt!  

5 Mechthild S. Duitsland

7 Nachten in Mei
Reviewed: 10-06-2012

Die Buchung verlief völlig problemlos.