Startpagina » Testimonials

Onze Klantengetuigenissen met BarcelonaPoint Accommodatie Service

Wij zijn toegewijd aan het bieden van de hoogste standaard van Online Clienten Zorg. Onze appartementen zijn zorgvuldig geselecteerd, onze informatie over Barcelona is zo nauwkeurig mogelijk en onze reacties op uw vragen en verzoeken zijn snel en persoonlijk. Iedereen die in één van onze appartementen of hotels verblijft, krijgt de mogelijkheid om niet alleen het appartement, hotel of de accommodatie te evalueren, maar ook onze service. Hieronder vind u wat voorgaande klanten vinden van onze website en onze service in het verhuren van appartementen.

 Testimonials ( 4,85 van 5 ) 1641 Waardering.

5 LEONARDO M. Italië

5 Nachten in April
Reviewed: 10-05-2012

Sito chiaro ed efficente  

5 Frédéric G. Canada

7 Nachten in April
Reviewed: 10-05-2012

Aucun problème, simple et efficace!  

5 Pekka K. Finland

5 Nachten in April
Reviewed: 10-05-2012

Very goodand professional service. Than you, We'll be back.  

5 Alexander B. Rusland

5 Nachten in April
Reviewed: 09-05-2012

BarcelonaPoint.com is very informative and convenient Web-site. I will advise this site to my friends.  

5 Gilbert P. Frankrijk

5 Nachten in April
Reviewed: 08-05-2012

Aucune difficulté  

5 Marta M. Italië

3 Nachten in April
Reviewed: 08-05-2012

durante la prenotaione sono stati molto disponibili e per essere la prima vacanza online non abbiamo avuto alcun problema  

5 Andreas F. Duitsland

5 Nachten in April
Reviewed: 07-05-2012

Völlig problemlose Kommunikation.  

5 Marsiglia R. Italië

3 Nachten in April
Reviewed: 07-05-2012

Staff efficiente. Nessun problema.  

5 Anne J. Frankrijk

7 Nachten in April
Reviewed: 06-05-2012

Bonne réactivité aux messages envoyés.  

5 Pascal B. Frankrijk

3 Nachten in April
Reviewed: 06-05-2012

Je suis très contente de ce site Pas de surprise quant à la description de l appartement et très bon accueil lors de la remise des clés.Les explications sur l  

5 MANUEL R. Spanje

4 Nachten in April
Reviewed: 06-05-2012

Buen servicio. Seguid así!.  

5 JULENE R. Zuid-Afrika

4 Nachten in April
Reviewed: 06-05-2012

Great service. Promptly answered all my queries before we arrived. would definitely utilise them again.  

5 Jamal S. Marokko

4 Nachten in April
Reviewed: 05-05-2012

Efficace, rapide, correct, et de tres bon conseil. Merci a la prochaine.  

5 Sankar S. Duitsland

4 Nachten in April
Reviewed: 04-05-2012

Thanks for the service  

5 EVELYNE D. Frankrijk

6 Nachten in April
Reviewed: 04-05-2012

AGENCE QUI REPOND AVEC PRECISION A NOTRE DEMANDE. ELLE N'HESITE PAS A NOUS PROPOSER PLUSIEURS CHOIX, ET NE SE DECOURAGE PAS SI L'ON REPOND NEGATIVEMENT A SES PROPOSITIONS. DE PLUS ELLE REPOND