Startpagina » Testimonials

Onze Klantengetuigenissen met BarcelonaPoint Accommodatie Service

Wij zijn toegewijd aan het bieden van de hoogste standaard van Online Clienten Zorg. Onze appartementen zijn zorgvuldig geselecteerd, onze informatie over Barcelona is zo nauwkeurig mogelijk en onze reacties op uw vragen en verzoeken zijn snel en persoonlijk. Iedereen die in één van onze appartementen of hotels verblijft, krijgt de mogelijkheid om niet alleen het appartement, hotel of de accommodatie te evalueren, maar ook onze service. Hieronder vind u wat voorgaande klanten vinden van onze website en onze service in het verhuren van appartementen.

 Testimonials ( 4,85 van 5 ) 1639 Waardering.

5 Olivier M. Frankrijk

7 Nachten in December
Reviewed: 20-01-2012

Parfait.  

5 Patrick F. Frankrijk

4 Nachten in December
Reviewed: 14-01-2012

Barcelonapoint.com est un site sérieux. Malgré des difficultées rencontré a la réservation le Service client a été à l'écoute.  

5 Marina F. Italië

4 Nachten in Januari
Reviewed: 12-01-2012

Il contatto con il sig. Kiko Ayala è stato provvidenziale: ci ha persino fornito le piantine di Barcellona indicandoci i luoghi di maggior interesse!Abbiamo già consigliato ad amici in Italia  

5 Jolanda B. Zwitserland

2 Nachten in December
Reviewed: 08-01-2012

Absolut gut organisiert und gut erreichbar. Es hat alles geklappt und war sehr ordenlich!!  

5 Carlo B. Italië

3 Nachten in December
Reviewed: 06-01-2012

sito ben organizzato e affidabile e informazioni veramente corrispondenti al vero.personale adatto e qualificato nella comunicazione!  

5 Bianca D. Duitsland

5 Nachten in December
Reviewed: 06-01-2012

Gute Vermittlung! Alles war zu unserer vollsten Zufriedenheit.  

5 John S. Nederland

3 Nachten in December
Reviewed: 05-01-2012

Goede organisatie, die goed contact houdt met klant en met aardige en behulpzame mensen.  

5 Katrin F. Duitsland

3 Nachten in December
Reviewed: 05-01-2012

Freundlich und unkompliziert.  

5 Werner D. Duitsland

7 Nachten in September
Reviewed: 02-01-2012

Sehr gute Unterstützung !  

5 Adam Domonkos T. Hongarije

39 Nachten in November
Reviewed: 31-12-2011

Good website, confident, professional.  

5 NADINE L. Frankrijk

3 Nachten in December
Reviewed: 17-12-2011

EXCELLENT !!!  

5 Gisela K. Duitsland

4 Nachten in December
Reviewed: 11-12-2011

wir hatten so unsere probleme bei der ankunft. obwohl wir wie verabredet mit marcel bei der ankunft am flughafen bescheid gesagt hatten, warteten wir vergeblich vor der wohnung. da in  

5 Lars E. Zweden

5 Nachten in November
Reviewed: 10-12-2011

I think you were good since we had some trouble getting in contact with our contact person, you quickly replyed to med telling me why I hadn't heard anything from  

5 Jan Rud F. Denemarken

3 Nachten in December
Reviewed: 10-12-2011

Good service.  

5 Igor R. Oekraïne

18 Nachten in November
Reviewed: 09-12-2011

Very good