Startpagina » Testimonials

Onze Klantengetuigenissen met BarcelonaPoint Accommodatie Service

Wij zijn toegewijd aan het bieden van de hoogste standaard van Online Clienten Zorg. Onze appartementen zijn zorgvuldig geselecteerd, onze informatie over Barcelona is zo nauwkeurig mogelijk en onze reacties op uw vragen en verzoeken zijn snel en persoonlijk. Iedereen die in één van onze appartementen of hotels verblijft, krijgt de mogelijkheid om niet alleen het appartement, hotel of de accommodatie te evalueren, maar ook onze service. Hieronder vind u wat voorgaande klanten vinden van onze website en onze service in het verhuren van appartementen.

 Testimonials ( 4,85 van 5 ) 1634 Waardering.

5 Bianca D. Duitsland

5 Nachten in December
Reviewed: 06-01-2012

Gute Vermittlung! Alles war zu unserer vollsten Zufriedenheit.  

5 John S. Nederland

3 Nachten in December
Reviewed: 05-01-2012

Goede organisatie, die goed contact houdt met klant en met aardige en behulpzame mensen.  

5 Katrin F. Duitsland

3 Nachten in December
Reviewed: 05-01-2012

Freundlich und unkompliziert.  

5 Werner D. Duitsland

7 Nachten in September
Reviewed: 02-01-2012

Sehr gute Unterstützung !  

5 Adam Domonkos T. Hongarije

39 Nachten in November
Reviewed: 31-12-2011

Good website, confident, professional.  

5 NADINE L. Frankrijk

3 Nachten in December
Reviewed: 17-12-2011

EXCELLENT !!!  

5 Gisela K. Duitsland

4 Nachten in December
Reviewed: 11-12-2011

wir hatten so unsere probleme bei der ankunft. obwohl wir wie verabredet mit marcel bei der ankunft am flughafen bescheid gesagt hatten, warteten wir vergeblich vor der wohnung. da in  

5 Lars E. Zweden

5 Nachten in November
Reviewed: 10-12-2011

I think you were good since we had some trouble getting in contact with our contact person, you quickly replyed to med telling me why I hadn't heard anything from  

5 Jan Rud F. Denemarken

3 Nachten in December
Reviewed: 10-12-2011

Good service.  

5 Igor R. Oekraïne

18 Nachten in November
Reviewed: 09-12-2011

Very good  

5 Matthieu F. Frankrijk

2 Nachten in December
Reviewed: 09-12-2011

Rien a dire, agence plutot réactive, super week end, dommage pour l eau...  

5 Nicolas G. Frankrijk

3 Nachten in December
Reviewed: 09-12-2011

Parfais  

5 Barbara M. Italië

4 Nachten in November
Reviewed: 03-12-2011

E' stata la prima volta che abbiamo cercato e prenotato tramite internet, ma siamo rimasti molto contenti, siete stati precisi e puntuali in tutti. Vi terremmo sempre presenti per eventuali  

5 Meghan W. Verenigde Staten

4 Nachten in November
Reviewed: 02-12-2011

Appreciated the timely communication. Our contact was very accommodating in meeting our arrival and departure needs. Would book through BarcelonaPoint.com again without any hesitation.  

5 Kevin M. Duitsland

3 Nachten in November
Reviewed: 29-11-2011

Barcelona Point is easy to use and the personnel that helped with the apartment were quick and courteous. They were very helpful and provided some valuable information for touring