Startpagina » Testimonials

Onze Klantengetuigenissen met BarcelonaPoint Accommodatie Service

Wij zijn toegewijd aan het bieden van de hoogste standaard van Online Clienten Zorg. Onze appartementen zijn zorgvuldig geselecteerd, onze informatie over Barcelona is zo nauwkeurig mogelijk en onze reacties op uw vragen en verzoeken zijn snel en persoonlijk. Iedereen die in één van onze appartementen of hotels verblijft, krijgt de mogelijkheid om niet alleen het appartement, hotel of de accommodatie te evalueren, maar ook onze service. Hieronder vind u wat voorgaande klanten vinden van onze website en onze service in het verhuren van appartementen.

 Testimonials ( 4,85 van 5 ) 1649 Waardering.

5 Christophe M. Frankrijk

2 Nachten in Oktober
Reviewed: 28-10-2013

Étant arrivé sans de logement prévu en ville, l'équipe de l'agence a su rapidement répondre à mon besoin de location tout en respectant le critère que je souhaitais (être pas  

5 Jean-Michel L. Frankrijk

2 Nachten in Oktober
Reviewed: 24-10-2013

Parfait  

5 Noureddine M. Algerije

3 Nachten in Oktober
Reviewed: 24-10-2013

le suivi de ma reservation par BarcelonaPoint.com etait excellent.  

5 Royce S. Nieuw-Zeeland

20 Nachten in September
Reviewed: 23-10-2013

BarcelonaPoint.com were very efficient and helpful. Their response to our enquiries were very prompt and helpful. We hope to book with them again.  

5 Andrew S. Australië

4 Nachten in September
Reviewed: 19-10-2013

Very helpful. Even organised transport from the airport which was greatly appreciated. Transactions were smooth and uncomplicated. Prompt replies to our enquiries. Thankyou  

5 Vickey S. Canada

3 Nachten in Oktober
Reviewed: 16-10-2013

Great service and price and accommodation were ideal.  

5 Mueller K. Zwitserland

6 Nachten in September
Reviewed: 16-10-2013

ok  

5 Bettina R. Duitsland

4 Nachten in Oktober
Reviewed: 16-10-2013

Organisation ist ok. Die Wohnung war sehr schön und die Lage natürlich unbeschreiblich!!  

5 Dmitry T. Verenigd Koninkrijk

9 Nachten in September
Reviewed: 14-10-2013

perfect work  

5 Konstanze H. Duitsland

3 Nachten in Oktober
Reviewed: 12-10-2013

Die Orginisation war top. Alles hat super geklappt, auch der Transfer. Vielen Dank dafür.  

5 Eberhard B. Duitsland

6 Nachten in September
Reviewed: 11-10-2013

alles zu unserer Zufriedenheit; guter Service  

5 Ingeborg W. Duitsland

3 Nachten in Oktober
Reviewed: 11-10-2013

Hervorragende Ferienwohung, sehr gute Betreuung vor Ort, gutes Preis-Leistungs-Verhältnis, sehr sauber, hervorragende Lage mit bester Anbindung an U-Bahn, unbedingt empfehlenswert  

5 Bernard V. Frankrijk

7 Nachten in September
Reviewed: 09-10-2013

Bien si je retourne à Barcelone je prends contact avec vous  

5 Philippe K. Frankrijk

3 Nachten in September
Reviewed: 08-10-2013

service impecable  

5 Claudine L. Frankrijk

5 Nachten in September
Reviewed: 06-10-2013

Avons apprécié la rigueur de votre organisation! Gardons votre adresse ds nos favoris!