Startpagina » Testimonials

Onze Klantengetuigenissen met BarcelonaPoint Accommodatie Service

Wij zijn toegewijd aan het bieden van de hoogste standaard van Online Clienten Zorg. Onze appartementen zijn zorgvuldig geselecteerd, onze informatie over Barcelona is zo nauwkeurig mogelijk en onze reacties op uw vragen en verzoeken zijn snel en persoonlijk. Iedereen die in één van onze appartementen of hotels verblijft, krijgt de mogelijkheid om niet alleen het appartement, hotel of de accommodatie te evalueren, maar ook onze service. Hieronder vind u wat voorgaande klanten vinden van onze website en onze service in het verhuren van appartementen.

 Testimonials ( 4,85 van 5 ) 1649 Waardering.

5 Wolfgang K. Duitsland

5 Nachten in Oktober
Reviewed: 07-11-2011

Everything worked very well, we were satisfied.  

5 John L. Verenigd Koninkrijk

3 Nachten in Oktober
Reviewed: 06-11-2011

BarcelonaPoint was very easy to deal with and kept to their commitments. First time we had organised trip this way but worked perfectly despite us turning up a few hours  

5 Marc S. Frankrijk

4 Nachten in Oktober
Reviewed: 05-11-2011

un acceuil chaleureux un bon rapport qualité prix  

5 Eric B. Frankrijk

4 Nachten in Oktober
Reviewed: 04-11-2011

Rien a redire  

5 Jean-Patrice A. Frankrijk

7 Nachten in Oktober
Reviewed: 04-11-2011

J'ai trouvé le site informatique très pratique et le suivi de ma réservation très professionnel. C'était rassurant, merci !  

5 Patricia D. Frankrijk

6 Nachten in Oktober
Reviewed: 04-11-2011

très bon  

5 Catherine P. Frankrijk

3 Nachten in Oktober
Reviewed: 04-11-2011

Contact parfait et réponse rapide aux différentes questions  

5 Steven P. Verenigd Koninkrijk

3 Nachten in September
Reviewed: 03-11-2011

Very good service. Everything went brilliantly  

5 Henk P. Nederland

7 Nachten in Oktober
Reviewed: 02-11-2011

communicatie prima  

5 Christelle C. Frankrijk

3 Nachten in Oktober
Reviewed: 02-11-2011

très bien  

5 Ute H. Duitsland

3 Nachten in Oktober
Reviewed: 01-11-2011

Schnelle und präzise Unterstützung bei allen Fragen! Herzlichen Dank (BarcelonaPoint.com Staff Member)! Melde mich gerne wieder!  

5 Jack A. Nederland

5 Nachten in Oktober
Reviewed: 01-11-2011

Prima geregeld  

5 Yann T. Frankrijk

4 Nachten in Oktober
Reviewed: 01-11-2011

Aucun problème : entreprise sérieuse et personnel sympatique et efficace.  

5 Jonathan C. Frankrijk

5 Nachten in Oktober
Reviewed: 01-11-2011

site internet très bien fait.  

5 Claudia P. Luxemburg

50 Nachten in Augustus
Reviewed: 31-10-2011

Our contact at BarcelonaPoint.com was great. He was very helpful in answering all of our questions and was right on time when providing us with the keys.