Startpagina » Testimonials

Onze Klantengetuigenissen met BarcelonaPoint Accommodatie Service

Wij zijn toegewijd aan het bieden van de hoogste standaard van Online Clienten Zorg. Onze appartementen zijn zorgvuldig geselecteerd, onze informatie over Barcelona is zo nauwkeurig mogelijk en onze reacties op uw vragen en verzoeken zijn snel en persoonlijk. Iedereen die in één van onze appartementen of hotels verblijft, krijgt de mogelijkheid om niet alleen het appartement, hotel of de accommodatie te evalueren, maar ook onze service. Hieronder vind u wat voorgaande klanten vinden van onze website en onze service in het verhuren van appartementen.

 Testimonials ( 4,85 van 5 ) 1641 Waardering.

5 Markus K. Oostenrijk

6 Nachten in Juli
Reviewed: 26-07-2011

Mails were answered quickly and the reservation was completed within a few days. Everything worked fine - Thank you.  

5 Christian M. Duitsland

7 Nachten in Juli
Reviewed: 26-07-2011

Very nice contact! Dedicated to their customers and reliable! Always Barcelonapoint.com :)  

5 Michael O. Verenigde Staten

3 Nachten in Juli
Reviewed: 25-07-2011

A great service, and we look forward to using BarcelonPoint again! Thanks for your help!  

5 Robert V. Nederland

7 Nachten in Juli
Reviewed: 23-07-2011

Prima, prettige samenwerking!  

5 Erwin H. Duitsland

6 Nachten in Juni
Reviewed: 23-07-2011

Die Buchung und die Organisation waren schnell und völlig ohne Probleme. Sehr netter Ansprechpartner vor Ort.  

5 Pascal C. Frankrijk

14 Nachten in Juli
Reviewed: 23-07-2011

parfait  

5 Andrzej T. Polen

3 Nachten in Juli
Reviewed: 23-07-2011

good job - it's ma second time I use the service and I was quite satisfied both times :)  

5 ANA C. Italië

14 Nachten in Juli
Reviewed: 23-07-2011

Muy buena comunicacion y atencion al cliente  

5 François-Xavier C. Frankrijk

8 Nachten in Juli
Reviewed: 21-07-2011

Très bonne agence. L'appartement était très bien situé mais moyennement confortable car le couchage d'une des deux chambres est à changer. S'il n'y avait pas eu ce problème, nous lui  

5 Roger A. Frankrijk

5 Nachten in Juli
Reviewed: 21-07-2011

Informations correctes et sérieuses.  

5 Alain R. Zwitserland

4 Nachten in Juli
Reviewed: 20-07-2011

Pratique et de toute confiance  

5 Lars Kristian L. Denemarken

10 Nachten in Juli
Reviewed: 20-07-2011

I can definitely recommend BarcelonaPoint.com as a nice and safe site with good service.  

5 Louis V. Nederland

2 Nachten in Juli
Reviewed: 20-07-2011

Sehr freundlich und hilfsbereit  

5 Béatrice L. Frankrijk

6 Nachten in April
Reviewed: 18-07-2011

Très bon contact. J'ai toujours eu des réponses à mes questions. Très simple en terme de réservation.  

5 Sylvie B. Canada

7 Nachten in Mei
Reviewed: 18-07-2011

Réception d'un courriel de confirmation pour la transaction et transmission d'un courriel pour le retour des commentaires. Mon expérience est 10/10.