Startpagina » Testimonials

Onze Klantengetuigenissen met BarcelonaPoint Accommodatie Service

Wij zijn toegewijd aan het bieden van de hoogste standaard van Online Clienten Zorg. Onze appartementen zijn zorgvuldig geselecteerd, onze informatie over Barcelona is zo nauwkeurig mogelijk en onze reacties op uw vragen en verzoeken zijn snel en persoonlijk. Iedereen die in één van onze appartementen of hotels verblijft, krijgt de mogelijkheid om niet alleen het appartement, hotel of de accommodatie te evalueren, maar ook onze service. Hieronder vind u wat voorgaande klanten vinden van onze website en onze service in het verhuren van appartementen.

 Testimonials ( 4,85 van 5 ) 1634 Waardering.

5 Jean-paul C. Frankrijk

6 Nachten in April
Reviewed: 09-06-2011

trés bon contact avec Barcelonapoint.com.  

5 Michel A. Frankrijk

3 Nachten in April
Reviewed: 09-06-2011

Services très compétents ! Merci.  

5 Peter B. Nederland

3 Nachten in Mei
Reviewed: 09-06-2011

Goede organisatie. Sleuteloverdracht was goed geregeld.  

5 Rodrigues Dores C. België

3 Nachten in Mei
Reviewed: 09-06-2011

They offered me very good support before and during the reservation period! And the apartment suggested by them was indeed very good!  

5 Philippe V. Frankrijk

3 Nachten in Mei
Reviewed: 08-06-2011

Très professionnel, rien à dire !  

5 Jos B. Nederland

4 Nachten in Mei
Reviewed: 08-06-2011

Prima geregeld  

5 Barbara C. Italië

14 Nachten in Mei
Reviewed: 08-06-2011

buon sito, vasta scelta di tipologie di appartamenti  

5 Gabriel M. Nederland

4 Nachten in Mei
Reviewed: 08-06-2011

De contactpersoon Marcel was goed bereikbaar wanneer nodig en stond ons correct te woord.Aankomst en vertrek op tijd en netjes geregeld. Positieve ervaring met BarcelonaPoint.com.  

5 Annette S. Zwitserland

3 Nachten in Mei
Reviewed: 08-06-2011

Es war alles bestens organisiert! Danke!  

5 Jan F. Duitsland

7 Nachten in April
Reviewed: 08-06-2011

Alles sehr gut geklappt.  

5 Matthieu Y. Frankrijk

4 Nachten in Mei
Reviewed: 08-06-2011

très bon contact, site sérieux, si on repart, on le fera avec vous!  

5 David M. Frankrijk

7 Nachten in April
Reviewed: 08-06-2011

Très bien, très sérieux et professionnel  

5 BHARATH S. India

5 Nachten in Mei
Reviewed: 08-06-2011

Mr. Marcel was very kind and he immediately sent a person i thing his name was Danial who gave us the keys, he looked at us, trusted us and didnt  

5 Jean Pierre L. Frankrijk

5 Nachten in Mei
Reviewed: 08-06-2011

Tout s'est parfaitement déroulé  

5 Ian M. Verenigd Koninkrijk

9 Nachten in April
Reviewed: 19-04-2011

Our booking was very straightforward and was well managed. We were kept informed throughout. Our contact in Barcelona, Vicky, was waiting at the apartment on our arrival and