Startpagina » Testimonials

Onze Klantengetuigenissen met BarcelonaPoint Accommodatie Service

Wij zijn toegewijd aan het bieden van de hoogste standaard van Online Clienten Zorg. Onze appartementen zijn zorgvuldig geselecteerd, onze informatie over Barcelona is zo nauwkeurig mogelijk en onze reacties op uw vragen en verzoeken zijn snel en persoonlijk. Iedereen die in één van onze appartementen of hotels verblijft, krijgt de mogelijkheid om niet alleen het appartement, hotel of de accommodatie te evalueren, maar ook onze service. Hieronder vind u wat voorgaande klanten vinden van onze website en onze service in het verhuren van appartementen.

 Testimonials ( 4,85 van 5 ) 1634 Waardering.

5 Jean Claude T. Frankrijk

6 Nachten in Oktober
Reviewed: 09-11-2010

Très bien. Clair, net et précis.  

5 Isabelle A. Frankrijk

5 Nachten in Oktober
Reviewed: 08-11-2010

RAS les commentaires des clients sont utiles, merci de ne mettre que le pays de résidence et la période de séjour (pas de noms)  

5 Yves L. Frankrijk

7 Nachten in Oktober
Reviewed: 08-11-2010

Nous sommes satisfaits.  

5 Johann S. Oostenrijk

4 Nachten in Oktober
Reviewed: 07-11-2010

alles bestens  

5 Valerie C. Frankrijk

6 Nachten in Oktober
Reviewed: 07-11-2010

Contacte très agréable ,merci d avoir contacté pour nous le propriétaire que nous ne parvenions pas a joindre.  

5 Genevieve D. Frankrijk

7 Nachten in Oktober
Reviewed: 07-11-2010

Pas de soucis pour la location Un propriétaire très ponctuel  

5 Stefan F. Oostenrijk

5 Nachten in Oktober
Reviewed: 06-11-2010

Abwicklung einwandfrei  

5 Vincent M. Frankrijk

3 Nachten in Oktober
Reviewed: 06-11-2010

Appartement très bien situé à 5 minutes du paseo gracia. Deux métros à proximités. Excellent séjour.  

5 Andrea U. Italië

4 Nachten in Oktober
Reviewed: 05-11-2010

sito affidabile, cordiali e gentili, tutto regolare e consigliatissimo ad amici e parenti. Saluti e al prossimo viaggio...!!  

5 JEAN-MARC L. Frankrijk

5 Nachten in Oktober
Reviewed: 05-11-2010

Barcelone est une ville magnifique nous avons aimé la sagrada, la cathédrale, tous les quartiers mais nous n'avons pas tout vu donc nous reviendrons !!!  

5 Nathalie A. Frankrijk

3 Nachten in Oktober
Reviewed: 04-11-2010

Personnel sympathique efficace et disponible.Très bien.  

5 Stefano F. Italië

7 Nachten in Oktober
Reviewed: 04-11-2010

Il sito aiuta a trovare l'alloggio e a mettere in contatto colui che chiede con colui che offre, in maniera consona. Credo che lo utilizzerò anche per altre mete. Daltrone  

5 James H. Verenigd Koninkrijk

3 Nachten in Oktober
Reviewed: 04-11-2010

Efficient service  

5 N J C V. Nederland

6 Nachten in Oktober
Reviewed: 03-11-2010

Hiervoor geldt hetzelfde. Prima geregeld allemaal.  

5 Pien O. Nederland

7 Nachten in Oktober
Reviewed: 03-11-2010

Very well informed about the appartment.