Startpagina » Testimonials

Onze Klantengetuigenissen met BarcelonaPoint Accommodatie Service

Wij zijn toegewijd aan het bieden van de hoogste standaard van Online Clienten Zorg. Onze appartementen zijn zorgvuldig geselecteerd, onze informatie over Barcelona is zo nauwkeurig mogelijk en onze reacties op uw vragen en verzoeken zijn snel en persoonlijk. Iedereen die in één van onze appartementen of hotels verblijft, krijgt de mogelijkheid om niet alleen het appartement, hotel of de accommodatie te evalueren, maar ook onze service. Hieronder vind u wat voorgaande klanten vinden van onze website en onze service in het verhuren van appartementen.

 Testimonials ( 4,85 van 5 ) 1639 Waardering.

5 Ines S. Duitsland

5 Nachten in Oktober
Reviewed: 23-10-2010

Buchungsservice funktionierte gut, allerdings war die auf den Reisepapieren vermekte Deutschkenntnis der Kontaktperson schlicht nicht wahr, mit einem Englisch-Cocktail ging es einigermaßen. Wegen des nichtfunktionierenden Warmwassers bitte ich um Kontakt bzw.  

5 Pietikäinen J. Finland

6 Nachten in Oktober
Reviewed: 23-10-2010

I give 5 stars to BarcelonaPoint.com! You are very active, you answered immediately, you contacted us promptly. The apartments are not too expensive and we had many alternatives if we couldn't get  

5 Céline B. Frankrijk

3 Nachten in Oktober
Reviewed: 22-10-2010

tres bon rapport qualité/prix. bien présent pour répondre à nos questions.  

5 Guy Michel F. Frankrijk

2 Nachten in Oktober
Reviewed: 22-10-2010

Organisme sérieux, bon suivi du dossier par mail, bonne communication  

5 ENNIO RENATO C. Italië

7 Nachten in September
Reviewed: 21-10-2010

puntuale e disponibile  

5 Michela Z. Italië

3 Nachten in Oktober
Reviewed: 18-10-2010

Ottimo.  

5 Ansgar B. Duitsland

4 Nachten in Oktober
Reviewed: 18-10-2010

Alle Abwicklungen und Kontaktaufnahmen haben hervorragend funktioniert.  

5 Marie Helene C. Frankrijk

5 Nachten in Oktober
Reviewed: 18-10-2010

je continue de conseiller votre agence après deux séjours à barcelone cette année  

5 Diane A. Canada

8 Nachten in Oktober
Reviewed: 15-10-2010

Excellent service !  

5 Andrea M. Duitsland

11 Nachten in September
Reviewed: 13-10-2010

Die ganze Abwicklung war unkompliziert.  

5 Teresa D. Zwitserland

5 Nachten in Oktober
Reviewed: 12-10-2010

Agence de confiance.  

5 Matthias V. Duitsland

7 Nachten in September
Reviewed: 09-10-2010

Die Unterkunft fand ich für den Preis wirklich sehr gut. Es gibt sehr viel Inventar, das bei einer Ferienwohnung nicht selbstverständlich ist, wie Fernseher, Waschmaschine, Microwelle usw. Das meiste davon  

5 Pieter B. Nederland

4 Nachten in September
Reviewed: 07-10-2010

Prima organisatie. Alles geregeld zoals verwacht. Uitstekend Engels.  

5 Louis J.Ph. M. Nederland

7 Nachten in September
Reviewed: 05-10-2010

Reservering en betaling liep prima.  

5 Berna D. Nederland

4 Nachten in September
Reviewed: 04-10-2010

Erg goede ervaring omdat wij zonder problemen onze boeking konden overboeken naar een andere periode en appartement vanwege de annulering door de aswolk.