Startpagina » Testimonials

Onze Klantengetuigenissen met BarcelonaPoint Accommodatie Service

Wij zijn toegewijd aan het bieden van de hoogste standaard van Online Clienten Zorg. Onze appartementen zijn zorgvuldig geselecteerd, onze informatie over Barcelona is zo nauwkeurig mogelijk en onze reacties op uw vragen en verzoeken zijn snel en persoonlijk. Iedereen die in één van onze appartementen of hotels verblijft, krijgt de mogelijkheid om niet alleen het appartement, hotel of de accommodatie te evalueren, maar ook onze service. Hieronder vind u wat voorgaande klanten vinden van onze website en onze service in het verhuren van appartementen.

 Testimonials ( 4,85 van 5 ) 1649 Waardering.

5 Roberto D. Italië

3 Nachten in September
Reviewed: 25-09-2010

L'agenzia e' stata molto disponibile ed esaudiente in tutto. Se dovessimo organizzare un nuovo viaggio consulterei senza ombra di dubbio questo sito, e lo consiglierei(come ho gia' fatto) ad i  

5 Carine I. België

10 Nachten in Juli
Reviewed: 24-09-2010

Beschrijving aanpassen = is huis voor 2 personen + 2 kinderen!  

5 Jan R. Nederland

4 Nachten in September
Reviewed: 22-09-2010

goed bereikbaar, duidelijke aanwijzingen, veel keuze uit appartementen, taal geen probleem  

5 Jocelyne H. Frankrijk

7 Nachten in September
Reviewed: 21-09-2010

Merci de bien vouloir me communiquer les ristournes que vous faites sur les appartements d'ici la fin de l'année.  

5 Elizabeth A. Verenigd Koninkrijk

7 Nachten in September
Reviewed: 20-09-2010

Easy to use, good descriptions and easy to compare.  

5 Jacobus K. Nederland

6 Nachten in September
Reviewed: 20-09-2010

Tip voor Marcel (contactpersoon) schat de tijd die je nodig hebt om bij het appartement te zijn iets realistischer in. verder was het contact plezierig, correct en ontspannen.  

5 Janou A. Nederland

3 Nachten in September
Reviewed: 18-09-2010

Goede informatie en er werden goede afspraken gemaakt en nagekomen door het contactpersoon en de organisatie. Wel kan de informatie in de mail misschien worden geupdatet omdat er gevraagd werd  

5 Patrick P. Frankrijk

10 Nachten in September
Reviewed: 18-09-2010

l'agence de locacion BarcelonaPoint est tres sérieuse puisqu'elle m'a contacté pour me signaler un probleme avec les propriétaire de l'appartement que je devais prendre initialement, proposition d'un autre appartement qui  

5 Lucia G.M. M. Nederland

8 Nachten in September
Reviewed: 18-09-2010

Goede communicatie  

5 Mrs Lynn U. Denemarken

3 Nachten in September
Reviewed: 17-09-2010

BarcelonaPoint.com was very efficient. It took a day for our confirmation and all our requests were acknowledged  

5 Anna T. Polen

7 Nachten in September
Reviewed: 17-09-2010

very good organization. Thank you  

5 Maie H. Duitsland

4 Nachten in September
Reviewed: 17-09-2010

Abwicklung tadellos Buchung einfach Kontakt gut  

5 Liliane C. Frankrijk

6 Nachten in September
Reviewed: 14-09-2010

bonne prestation, contact français  

5 Eric M. Duitsland

6 Nachten in September
Reviewed: 13-09-2010

sehr gute Abwicklung, freundlicher Kontakt  

5 Leslie B. Frankrijk

7 Nachten in Augustus
Reviewed: 12-09-2010

Le service de BarcelonaPoint.com est clair et précis, en cas de problème ou à la moindre question, on est sure d'etre informer! L'acceuil devant l'appartement est chaleureux.