Startpagina » Testimonials

Onze Klantengetuigenissen met BarcelonaPoint Accommodatie Service

Wij zijn toegewijd aan het bieden van de hoogste standaard van Online Clienten Zorg. Onze appartementen zijn zorgvuldig geselecteerd, onze informatie over Barcelona is zo nauwkeurig mogelijk en onze reacties op uw vragen en verzoeken zijn snel en persoonlijk. Iedereen die in één van onze appartementen of hotels verblijft, krijgt de mogelijkheid om niet alleen het appartement, hotel of de accommodatie te evalueren, maar ook onze service. Hieronder vind u wat voorgaande klanten vinden van onze website en onze service in het verhuren van appartementen.

 Testimonials ( 4,85 van 5 ) 1641 Waardering.

5 Annelise O. Frankrijk

6 Nachten in Augustus
Reviewed: 28-08-2010

trés bon site, professionnel. pas de mauvaise surprise. tout c'est bien passé.  

5 Thierry Q. Frankrijk

7 Nachten in Augustus
Reviewed: 25-08-2010

Aucun soucis // la réservation s'est très bien passé // toujours disponible en cas de questions  

5 Berta Anna D. Italië

3 Nachten in Juli
Reviewed: 24-08-2010

puntuali,soprattutto onesti.le abitazioni sono come vengono descritte,.....non sono truffatori!!!!!!un'equipe bene organizzata!!!  

5 Thomas H. Duitsland

19 Nachten in Juli
Reviewed: 23-08-2010

kontakt und komunikation waren super!  

5 Paola F. Italië

5 Nachten in Augustus
Reviewed: 23-08-2010

Cordialità e disponibilità ottima.  

5 RICCARDO B. Italië

4 Nachten in Augustus
Reviewed: 20-08-2010

Puntuale e preciso nelle richieste di informazioni. Sicuramente da considerare per eventuali ulteriori esperienze e da consigliare ad eventuali amici.  

5 Jean-Philippe P. Frankrijk

7 Nachten in Augustus
Reviewed: 19-08-2010

Agence fiable et facile d'utilisation. Si je retourne en Espagne je repasse par eux  

5 Davide B. Italië

16 Nachten in Juli
Reviewed: 19-08-2010

Ottimo appartamento, confortevole.  

5 Michel M. Frankrijk

8 Nachten in Augustus
Reviewed: 19-08-2010

Site bien fait qui nous a permis de louer en toute sécurité.  

5 Philippe M. Frankrijk

4 Nachten in Augustus
Reviewed: 17-08-2010

Très satisfait de BarcelonaPoint.com, très professionnel, bon service, pas de remarque négative au sujet du site et du personnel. Pour notre prochaine visite à Barcelone nous passerons sûrement par vous.  

5 Rahmouni G. Frankrijk

3 Nachten in Augustus
Reviewed: 16-08-2010

Très bon contact. Réponses rapides aux demandes.  

5 Sébastien B. Frankrijk

6 Nachten in Augustus
Reviewed: 14-08-2010

Site internet vraiment sympathique ... il nous a faciliter la vie a 300% ! Je ne fais que le conseiller a mon entourage depuis ^^ vraiment merci beaucoup ...  

5 David P R. Nederland

11 Nachten in Juli
Reviewed: 12-08-2010

Easy to use and everything was in order.  

5 Martin H. Duitsland

4 Nachten in Augustus
Reviewed: 11-08-2010

Nette und kompetente Beratung und Korrespondens  

5 Leon V. Nederland

7 Nachten in Juli
Reviewed: 11-08-2010

Reliable and fast