Startpagina » Testimonials

Onze Klantengetuigenissen met BarcelonaPoint Accommodatie Service

Wij zijn toegewijd aan het bieden van de hoogste standaard van Online Clienten Zorg. Onze appartementen zijn zorgvuldig geselecteerd, onze informatie over Barcelona is zo nauwkeurig mogelijk en onze reacties op uw vragen en verzoeken zijn snel en persoonlijk. Iedereen die in één van onze appartementen of hotels verblijft, krijgt de mogelijkheid om niet alleen het appartement, hotel of de accommodatie te evalueren, maar ook onze service. Hieronder vind u wat voorgaande klanten vinden van onze website en onze service in het verhuren van appartementen.

 Testimonials ( 4,85 van 5 ) 1632 Waardering.

5 Esther S.

7 Nachten in Oktober
Reviewed: 14-10-2009

gute information, unkomplizierte abwicklung der formalitäten, netter service, wohnung hat keinen lift.  

5 Vladimir F.

12 Nachten in September
Reviewed: 14-10-2009

Excellent  

5 Celeste C. Italië

4 Nachten in Oktober
Reviewed: 14-10-2009

Niente da eccepire, l'incaricato, cui invio un caro saluto, è stato puntuale, disponibile, accogliente e prodigo di consigli nonostante le piccole difficoltà di lingua superate brillantemente.  

5 Anna Maria B.

4 Nachten in September
Reviewed: 09-10-2009

great sity.  

5 Marie-monique M.

3 Nachten in Oktober
Reviewed: 08-10-2009

gute Infos und Kommunikation.  

5 Fernando C. Spanje

12 Nachten in September
Reviewed: 07-10-2009

Estoy mas que satisfecho, todo a sido cumplido segun lo acordado, y es un punto que le da un prestijio a su ajencia, mil gracias.  

5 Purificacion R.

5 Nachten in September
Reviewed: 04-10-2009

TODO HA FUNCIONADO ESTUPENDAMENTE.  

5 Eva H.

7 Nachten in September
Reviewed: 04-10-2009

Danke für die schnelle, freundliche und kompetente Hilfe!  

5 AM H.

14 Nachten in September
Reviewed: 04-10-2009

Alles goed geregeld. Informatie duidelijk en op tijd  

5 Odd Magne B.

7 Nachten in September
Reviewed: 02-10-2009

100% good service  

5 PATRICK D.

8 Nachten in September
Reviewed: 01-10-2009

Ensemble des services particulièrement efficaces, sérieux et professionnels .Un grand Merci .  

5 Nana G.

10 Nachten in September
Reviewed: 29-09-2009

Very reliable and responsive agency. I got an immediate feedback from them when I requested to make some changes in my booking information. After booking, I got sms message immediately,  

5 Joaquim R.

5 Nachten in September
Reviewed: 25-09-2009

Bon contact  

5 François Xavier N.

5 Nachten in September
Reviewed: 25-09-2009

Aucun souci, les informations sont claires et précises,aucun loup de caché, prestations à la hauteur des engagements.  

5 Jane B.

6 Nachten in Augustus
Reviewed: 23-09-2009

Excellent website and really appreciated that although I booked on Fri evening for rental to start on Sunday, and the office was closed, the contact person phoned us the