Startpagina » Testimonials

Onze Klantengetuigenissen met BarcelonaPoint Accommodatie Service

Wij zijn toegewijd aan het bieden van de hoogste standaard van Online Clienten Zorg. Onze appartementen zijn zorgvuldig geselecteerd, onze informatie over Barcelona is zo nauwkeurig mogelijk en onze reacties op uw vragen en verzoeken zijn snel en persoonlijk. Iedereen die in één van onze appartementen of hotels verblijft, krijgt de mogelijkheid om niet alleen het appartement, hotel of de accommodatie te evalueren, maar ook onze service. Hieronder vind u wat voorgaande klanten vinden van onze website en onze service in het verhuren van appartementen.

 Testimonials ( 4,85 van 5 ) 1649 Waardering.

5 François Xavier N.

5 Nachten in September
Reviewed: 25-09-2009

Aucun souci, les informations sont claires et précises,aucun loup de caché, prestations à la hauteur des engagements.  

5 Jane B.

6 Nachten in Augustus
Reviewed: 23-09-2009

Excellent website and really appreciated that although I booked on Fri evening for rental to start on Sunday, and the office was closed, the contact person phoned us the  

5 Helena V.

3 Nachten in September
Reviewed: 22-09-2009

goede en duidelijke info.  

5 Frauke A.

8 Nachten in September
Reviewed: 22-09-2009

Vom Beginn der Reservierung im Internet bis zur Schlüsselübergabe perfekt organisiert. Ich kann nur sagen,das ich einen wunderschönen Urlaub in Barcelone hatte und sehr gern wieder bei Euch buchen werde.  

5 Olivier T.

9 Nachten in Augustus
Reviewed: 20-09-2009

Site sécurisé et efficace.  

5 Walter S.

11 Nachten in September
Reviewed: 16-09-2009

BOOKING is very easy AND INFORMATION is prompt and OKAY!  

5 Daniel H.

4 Nachten in Augustus
Reviewed: 11-09-2009

Secure and fast service. Thank you.  

5 Kinga B.

11 Nachten in Augustus
Reviewed: 10-09-2009

Unkomplizierte Abwicklung jedezeit wieder, es wurde für alles gesorgt, Zhalen,Daten und Fakten. Transfers alles wurde zur vollster Zufriedenheit erledigt.  

5 MARCO V.

7 Nachten in Augustus
Reviewed: 08-09-2009

Tutto ok, {omit]leggermente caro l'appartamento.[/omit] Per quel prezzo ci stavano anche le pulizie giornaliere o il cambio lenzuola a metà settimana.  

5 Caroline B.

5 Nachten in Augustus
Reviewed: 08-09-2009

Le RDV à l'arrivée n'a pas eu lieu à l'appartement comme prévu mais il a fallu que nous passions chercher les clés à l'agence en trainant nos valises... De plus le  

5 Andrey S.

9 Nachten in Augustus
Reviewed: 08-09-2009

Thank you very much for the help in getting Visa.  

5 Nadezda A.

10 Nachten in Augustus
Reviewed: 08-09-2009

Very nice staff.  

5 Kamaljit M.

4 Nachten in Augustus
Reviewed: 07-09-2009

The website was easy to use and the contact details were very accurate. The contact person was prompt and helpful, giving us information about shops that were open as  

5 Michel G.

3 Nachten in Augustus
Reviewed: 05-09-2009

C'est rapide et efficace!  

5 Adrien P.

7 Nachten in Augustus
Reviewed: 04-09-2009

Un site sérieux