Startpagina » Testimonials

Onze Klantengetuigenissen met BarcelonaPoint Accommodatie Service

Wij zijn toegewijd aan het bieden van de hoogste standaard van Online Clienten Zorg. Onze appartementen zijn zorgvuldig geselecteerd, onze informatie over Barcelona is zo nauwkeurig mogelijk en onze reacties op uw vragen en verzoeken zijn snel en persoonlijk. Iedereen die in één van onze appartementen of hotels verblijft, krijgt de mogelijkheid om niet alleen het appartement, hotel of de accommodatie te evalueren, maar ook onze service. Hieronder vind u wat voorgaande klanten vinden van onze website en onze service in het verhuren van appartementen.

 Testimonials ( 4,85 van 5 ) 1649 Waardering.

5 Ursel A.

8 Nachten in Juli
Reviewed: 23-07-2009

Der Kontakt mit BarcelonaPoint war unkompliziert. Es gab keinerlei Probleme in der Abwicklung.  

5 Myriam B.

7 Nachten in Juli
Reviewed: 22-07-2009

Le service par internet est bon. Acceuil sympathique. Point positif: possibilité de laisser les bagages jusqu'à l'heure du départ pour l'aéroport.  

5 Henricus Y.

4 Nachten in Juli
Reviewed: 20-07-2009

Afspraken uitstekend, dame met sleutel goed bereikbaar en was al voor 12.00 uur aanwezig en we mochten er direct in.  

5 Vivien Natascha J.

7 Nachten in Juli
Reviewed: 16-07-2009

Very good assistance in booking, very courteous and friendly on the telephone too. THANK YOU Alba ;-)  

5 Delanoeye P.

8 Nachten in Juli
Reviewed: 15-07-2009

stipte en snelle reactie op vragen - correct als het over prijs en betaling gaat  

5 Roberto L.

3 Nachten in Juli
Reviewed: 15-07-2009

tutto come previsto.  

5 Elisabeth K.

4 Nachten in Juli
Reviewed: 14-07-2009

Wir buchten bereits zweimal über BP eine Wohnung und es lief beidemale alles zu unserer Zufriedenheit ab.  

5 Divyan P.

2 Nachten in Juli
Reviewed: 09-07-2009

We would definately stay here again.  

5 Vito P.

7 Nachten in Juni
Reviewed: 09-07-2009

Tutto OK! Grazie!  

5 Juergen B.

7 Nachten in Mei
Reviewed: 07-07-2009

everything worked out fine and well.  

5 Charles L.

9 Nachten in Juni
Reviewed: 04-07-2009

Its a very effective website I definitely wont think about others  

5 EMILY D.

4 Nachten in Juni
Reviewed: 01-07-2009

got prompt feedback that was helpful and honest so i liked that  

5 Karine P.

7 Nachten in Juni
Reviewed: 30-06-2009

OK, je recommande.  

5 Michael B.

8 Nachten in Juni
Reviewed: 30-06-2009

Wir haben BarcelonaPoint als sehr zuverlässigen Partner kennengelernt und können diese Seite uneingeschränkt weiteremmpfehlen.  

5 John W.

4 Nachten in Juni
Reviewed: 30-06-2009

Thanks: effective and efficient service.