Startpagina » Testimonials

Onze Klantengetuigenissen met BarcelonaPoint Accommodatie Service

Wij zijn toegewijd aan het bieden van de hoogste standaard van Online Clienten Zorg. Onze appartementen zijn zorgvuldig geselecteerd, onze informatie over Barcelona is zo nauwkeurig mogelijk en onze reacties op uw vragen en verzoeken zijn snel en persoonlijk. Iedereen die in één van onze appartementen of hotels verblijft, krijgt de mogelijkheid om niet alleen het appartement, hotel of de accommodatie te evalueren, maar ook onze service. Hieronder vind u wat voorgaande klanten vinden van onze website en onze service in het verhuren van appartementen.

 Testimonials ( 4,85 van 5 ) 1649 Waardering.

5 Maurizio V.

4 Nachten in Januari
Reviewed: 08-02-2009

Ci siamo trovati bene. Grazie  

5 Ingrid P.

7 Nachten in Januari
Reviewed: 05-02-2009

sehr hilfsbereite Agentur!  

5 Ged K.

3 Nachten in Januari
Reviewed: 02-02-2009

Thank you for your assistance, we have already recommended you to two other people....  

5 Serge M.

7 Nachten in December
Reviewed: 18-01-2009

BRAVO pour ce site sécurisé pour les paiements, pour les réponses rapides aux questions et pour votre amabilité. Merci.  

5 Samir H.

3 Nachten in December
Reviewed: 12-01-2009

Just don't understand why I pay less than 15€ more than previous ? Neverless, the system via internet is very usefull and seems to be serious.  

5 Peter S.

3 Nachten in Januari
Reviewed: 08-01-2009

Problemlose Abwicklung, weiter so. Vielen Dank!  

5 Thierry M.

3 Nachten in Januari
Reviewed: 08-01-2009

Service d'une rapidité et d'une remarquable efficacité. Bravo !  

5 Marie-Noëlle H.

5 Nachten in December
Reviewed: 08-01-2009

Excellent service. Merci.  

5 Gudrun S.

3 Nachten in December
Reviewed: 07-01-2009

Sehr guter Service, danke!  

5 Odile B.

7 Nachten in December
Reviewed: 07-01-2009

organisation sérieuse ;Nous avons eu un probléme ,le plafond en plâtre du parking s'est effondré sur le capot de notre voiture , et nous avons des rayures , nous n'avons  

5 Catherine B.

4 Nachten in December
Reviewed: 06-01-2009

Perfekter Service und sympathische Betreuung.  

5 Pascal P.

4 Nachten in December
Reviewed: 06-01-2009

Service très performant. Système de location simple, efficace et rapide. Personnel très aimable.  

5 ERIC D.

5 Nachten in December
Reviewed: 04-01-2009

Site complet avec bonne visualisation des caractéristiques des locations.  

5 Monika W.

7 Nachten in September
Reviewed: 15-12-2008

zuverlässige Abwicklung des gesamten Aufenthalts, sowohl im Internet als auch vor Ort  

5 TILKIN E.

3 Nachten in November
Reviewed: 01-12-2008

Je suis vraiment très positive et vous remercie du suivi. Seule remarque : La description pourrait être à revoir, notamment au sujet de la vue.