Startpagina » Testimonials

Onze Klantengetuigenissen met BarcelonaPoint Accommodatie Service

Wij zijn toegewijd aan het bieden van de hoogste standaard van Online Clienten Zorg. Onze appartementen zijn zorgvuldig geselecteerd, onze informatie over Barcelona is zo nauwkeurig mogelijk en onze reacties op uw vragen en verzoeken zijn snel en persoonlijk. Iedereen die in één van onze appartementen of hotels verblijft, krijgt de mogelijkheid om niet alleen het appartement, hotel of de accommodatie te evalueren, maar ook onze service. Hieronder vind u wat voorgaande klanten vinden van onze website en onze service in het verhuren van appartementen.

 Testimonials ( 4,85 van 5 ) 1649 Waardering.

5 Piero P.

7 Nachten in September
Reviewed: 23-11-2008

Sito affidabile.  

5 Brett R.

6 Nachten in Oktober
Reviewed: 23-11-2008

The descriptions were accurate and although booked late, the booking was handled efficiently. thank you  

5 Micheline D.

4 Nachten in November
Reviewed: 19-11-2008

efficace et rapide  

5 Michael L.

7 Nachten in Oktober
Reviewed: 17-11-2008

es ging alles problemlos  

5 Christine S.

4 Nachten in November
Reviewed: 10-11-2008

Die Abwicklung war sehr angenehm.  

5 ROSA Mª M.

7 Nachten in September
Reviewed: 10-11-2008

Vuestra agencia muy bien, trámites de llegada , salida , correcto , buena información sobre el transporte público a utilizar .  

5 Ralph G.

4 Nachten in November
Reviewed: 10-11-2008

Très bon service.  

5 Jean-pierre R.

3 Nachten in Oktober
Reviewed: 06-11-2008

RAS  

5 Alan S.

6 Nachten in Oktober
Reviewed: 06-11-2008

Had very little contact with Barcelona Point except during Email booking.  

5 Marina Moraes S.

30 Nachten in September
Reviewed: 04-11-2008

Everything ok.  

5 Claude L.

9 Nachten in Oktober
Reviewed: 04-11-2008

Service facile d'accès. Le classement des appartements par secteur facilite la recherche. Site internet assez convivial...pas trop compliqué à trouver et chercher.  

5 Yan G.

5 Nachten in Oktober
Reviewed: 04-11-2008

Le choix, la visite virtuelle, la réservation en ligne c'est le top. Le site donne confiance et l'expérience confirme la qualité du service. Merci  

5 John Siu Kei C.

4 Nachten in Oktober
Reviewed: 02-11-2008

This websit is extremely helpful eventhough it is my first time to Europe. I am able to find information of what I need.  

5 Kornelia E.

3 Nachten in Oktober
Reviewed: 30-10-2008

Wir würden jederzeit gerne wieder über BarcelonaPoint.com ein Fewo anmieten. Wir sind sehr zufrieden.  

5 Meta Johanna V.

3 Nachten in Oktober
Reviewed: 29-10-2008

Zij hebben ons goed te woord gestaan en hun best gedaan om ons te helpen.