Startpagina » Testimonials

Onze Klantengetuigenissen met BarcelonaPoint Accommodatie Service

Wij zijn toegewijd aan het bieden van de hoogste standaard van Online Clienten Zorg. Onze appartementen zijn zorgvuldig geselecteerd, onze informatie over Barcelona is zo nauwkeurig mogelijk en onze reacties op uw vragen en verzoeken zijn snel en persoonlijk. Iedereen die in één van onze appartementen of hotels verblijft, krijgt de mogelijkheid om niet alleen het appartement, hotel of de accommodatie te evalueren, maar ook onze service. Hieronder vind u wat voorgaande klanten vinden van onze website en onze service in het verhuren van appartementen.

 Testimonials ( 4,85 van 5 ) 1649 Waardering.

5 Peter W.

8 Nachten in September
Reviewed: 15-10-2008

Zuverlässiger und prompter Kontakt. Vielen herzlichen Dank!  

5 Anita T.

4 Nachten in Oktober
Reviewed: 14-10-2008

Het is een duidelijke site waar wij al mensen naartoe verwezen hebben.  

5 Dan G.

10 Nachten in September
Reviewed: 14-10-2008

We had a vey good experience with BarcelonaPoint.com. Very professional and easy to work with.  

5 Lähdeoja J.

3 Nachten in Oktober
Reviewed: 14-10-2008

Easy business. No problems. Thank you!  

5 Jan W.

4 Nachten in Oktober
Reviewed: 14-10-2008

Goede club; alle afspraken nagekomen. Goede info verzorging  

5 Alexander G.

3 Nachten in Oktober
Reviewed: 14-10-2008

einfach und simpel. einfach gut!  

5 Ma. Cecilia A.

3 Nachten in September
Reviewed: 11-10-2008

easy to book..we just had to wait for a few minutes for Carles, who was waiting for another guest who got lost...  

5 PATRICK R.

9 Nachten in September
Reviewed: 07-10-2008

RAS. Prestataire que nous ne pouvons que conseiller pour des voyageurs à destination de Barcelone.  

5 Margaret P F.

5 Nachten in September
Reviewed: 07-10-2008

Our Booking Confirmation email was most efficient and the add-on notes were most helpful. If I ever return to Barcelona (hopefully) I will deal with your Company again and  

5 Lisette S.

3 Nachten in September
Reviewed: 06-10-2008

Easy to use and the search options make it easy to find exactly the type place you need, and at the price you want.  

5 Natacha C.

6 Nachten in September
Reviewed: 05-10-2008

prestation rapide, très bien  

5 Anne S.

4 Nachten in September
Reviewed: 05-10-2008

Professional and easy to contact. Would use again. Thank you.  

5 Florence D.

6 Nachten in September
Reviewed: 05-10-2008

La relation Internet est suivie. Les contacts accessibles pour avoir les informations, y compris à l'arrivée! Merci  

5 Jorge G.

3 Nachten in September
Reviewed: 04-10-2008

5 estrelas  

5 Gabriele S.

4 Nachten in September
Reviewed: 03-10-2008

Herzlichen Dank für das unkomplizierte Handling und Viele Grüße an Gloria!!