Startpagina » Testimonials

Onze Klantengetuigenissen met BarcelonaPoint Accommodatie Service

Wij zijn toegewijd aan het bieden van de hoogste standaard van Online Clienten Zorg. Onze appartementen zijn zorgvuldig geselecteerd, onze informatie over Barcelona is zo nauwkeurig mogelijk en onze reacties op uw vragen en verzoeken zijn snel en persoonlijk. Iedereen die in één van onze appartementen of hotels verblijft, krijgt de mogelijkheid om niet alleen het appartement, hotel of de accommodatie te evalueren, maar ook onze service. Hieronder vind u wat voorgaande klanten vinden van onze website en onze service in het verhuren van appartementen.

 Testimonials ( 4,85 van 5 ) 1649 Waardering.

5 Sjoukje V.

7 Nachten in Juni
Reviewed: 16-07-2008

goed  

5 Jan Roelof N.

6 Nachten in Juli
Reviewed: 14-07-2008

We zijn tevreden over het huren van een appartement via BarcelonaPoint. De informatie is duidelijk en komt overeen met de werkelijkheid  

5 Tore S.

9 Nachten in Juli
Reviewed: 14-07-2008

Thank you for a good time to you. We are very pleased and hope that it will be several trips to Barcelona. This will open a stay to you reviewed  

5 Michael B.

8 Nachten in Juni
Reviewed: 10-07-2008

Silent and perfect organisation, everthing seems to be perfect. And so it is. Recommended.  

5 Werner S.

7 Nachten in Juni
Reviewed: 09-07-2008

Sehr empfehlenswert.  

5 Myriame D.

6 Nachten in Juni
Reviewed: 07-07-2008

Tres bon service, rapide et agréable. Merci!  

5 Astrid K.

2 Nachten in Juni
Reviewed: 03-07-2008

Danke, liebes Team von BarcelonaPoint. Für unsere erste Buchung via Internet und ohne zu wissen, ob alles klappt, waren wir sehr zufrieden und fühlten uns gut betreut. Danke  

5 Julie B.

3 Nachten in Juni
Reviewed: 20-06-2008

Bonne communication, facilité, simplicité !  

5 Novac M.

9 Nachten in April
Reviewed: 20-06-2008

Everything was as we aspected in the first place when we booked the apartamnet on line! So, thank you for beeing so profi!  

5 Marco C.

3 Nachten in Mei
Reviewed: 13-06-2008

Ottimo sito, affidabile e onesto.  

5 Christina K.

5 Nachten in Mei
Reviewed: 11-06-2008

Wir waren sehr zufrieden mit BarcelonaPoint. Vielen Dank und liebe GrüßeChristina & Guenther Kolman  

5 Richard W.

11 Nachten in Mei
Reviewed: 06-06-2008

Nice, friendly, helpful and quick response to questions. We would use them again.  

5 Elisabeth L.

2 Nachten in Mei
Reviewed: 06-06-2008

Très réactif et professionnel; respect de ses engagements.  

5 Janusz W.

9 Nachten in Mei
Reviewed: 03-06-2008

Highly recommended !!  

5 Janine O.

7 Nachten in Mei
Reviewed: 26-05-2008

Excelent service.