Startpagina » Testimonials

Onze Klantengetuigenissen met BarcelonaPoint Accommodatie Service

Wij zijn toegewijd aan het bieden van de hoogste standaard van Online Clienten Zorg. Onze appartementen zijn zorgvuldig geselecteerd, onze informatie over Barcelona is zo nauwkeurig mogelijk en onze reacties op uw vragen en verzoeken zijn snel en persoonlijk. Iedereen die in één van onze appartementen of hotels verblijft, krijgt de mogelijkheid om niet alleen het appartement, hotel of de accommodatie te evalueren, maar ook onze service. Hieronder vind u wat voorgaande klanten vinden van onze website en onze service in het verhuren van appartementen.

 Testimonials ( 4,85 van 5 ) 1649 Waardering.

5 Christine R.

6 Nachten in April
Reviewed: 17-04-2008

Everything went very smoothly. We would use your service again.  

5 M K.

3 Nachten in April
Reviewed: 16-04-2008

Reservering prima. Informatie prima.  

5 Heinz W.

6 Nachten in Maart
Reviewed: 15-04-2008

Alles in Ordnung. Wir würden wieder über barcelonaPoint buchen.  

5 Gisela M.

5 Nachten in April
Reviewed: 14-04-2008

Herzliches Dankeschön für die angenehme Betreuung.  

5 Frederique A.

2 Nachten in April
Reviewed: 11-04-2008

Fernando a été très disponible et de bon conseil. il s'est arrangé avec la société qui loue dans cet immeuble (qui n'était pas complet - pour que nous visitions et  

5 Matthias Q.

5 Nachten in Maart
Reviewed: 02-04-2008

Keinerlei Kritikpunkte, alles reibungslos, freundlich, guter Service, schöne Auswahl, gern wieder!  

5 Damien R.

3 Nachten in Maart
Reviewed: 31-03-2008

Aucun probléme rencontrer...Le contact etait a l' heure est tous c' est trés bien passer ....  

5 Wendy D.

4 Nachten in Maart
Reviewed: 27-03-2008

Alles is prima verlopen, van het boeken tot het daadwerkelijke verblijf. Daarbij was het heel prettig om in het Nederlands met de contactpersoon te kunnen communiceren.  

5 Carina P.

28 Nachten in Januari
Reviewed: 19-03-2008

Habe gute Erfahrungen mit BarcelonaPoint gemacht. Die Buchung war kein Problem und auch der Kontakt war nett und freundlich.  

5 Dante L.

7 Nachten in Februari
Reviewed: 18-03-2008

E' un sito ben organizzato di facile consultazione e veritiero.  

5 Ute P.

4 Nachten in Maart
Reviewed: 17-03-2008

Der Service bei BP war super gut. Am Tag der Abreise eine Mail mit Kontaktdaten. Zum vereinbarten Zeitpunkt war jemand da und wir erhielten alle wissenswerten Informationen. Toller Service, beim  

5 Mette A. N.

6 Nachten in Februari
Reviewed: 29-02-2008

Thank you for the ease of booking  

5 Thomas B.

5 Nachten in Februari
Reviewed: 18-02-2008

Barcelona Point was professional and very easy to deal with.  

5 Antonio S.

5 Nachten in Februari
Reviewed: 18-02-2008

l'organizzazione e la puntualità del servizio è stata ineccepinùbile, e se mi capiterà mi avvarrò di nuovo della vostra organizzazione.  

5 Sebastien R.

7 Nachten in December
Reviewed: 16-01-2008

trés bien mais difficile à retrouver sur les sites internet aprés coup.